Вие търсите: Купувам вила, град Варна
Мой клиент търси да купи парцел или къща, подходяща за реставриране, в град Варна. Разглежда в посочените квартали.
Мой клиент търси да купи къща/вила в град Варна. Да е в регулация, с панорамна гледка и в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент обзаведена къща в добро състояние със самостоятелен двор. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до лятното кино.
Мои клиенти търсят да закупят къща извън града. Искат строителството на имота да е ново, да имат дворно пространство и достъпът да е от асфалтов път.
Клиентът търси къща за живеене до 330000 евро в крайградските курортни райони. Предпочита да е обзаведена и за целогодишно живеене.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент къща в района на кв. Траката и к.к. Слънчев ден, чийто парцел да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Искам да купя за мой клиент вила в град Варна. С приоритет ще се разглеждат оферти на имоти, които се предлагат след ремонт.
Мой клиент търси да купи къща в к.к. Златни пясъци, която по възможност да разполага с басейн и гараж. Парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Мой клиент търси да купи къща в кв. Галата. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Търся за мой клиент обзаведена къща готова за нанасяне, която по възможност да разполага с добре поддържан двор и басейн. Може да е в затворен комплекс.
Търся за мой клиент къща с три спални и голям хол и добре поддържан двор, която по възможност да се предлага със съвременно обзавеждане. Задължително изискване е да има панорамна гледка море.
Мой клиент търси да купи къща в град варна. Разглежда в посочените квартали. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент парцел с малка къща с 2 или 3 спални или парцел в регулация, който да е подходящ за строеж на къща. Ще се разглеждат оферти в м-т Сотира и м-т Манастирски рид.
Търся за мой клиент вила в района на к.к. Слънчев ден, в близост до плажовете, с достъп по асфалтов път, подходяща за целогодишно живеене.
Мой клиент търси да купи парцел с постройка в град Варна. Разглежда в крайградската зона и североизточният район. Целта е целогодишно ползване.
Търся за мой клиент къща в град Варна. Разглежда в района на кв. Левски. На комуникативно място, с удобен градски транспорт.
Мой клиент търси да купи къща с двор в област Варна. Разглежда в с. Кичево, с. Куманово и с. Орешак.
Клиент на Мирела търси да закупи къща в крайградската част на град Варна с морска панорама и добър достъп.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи самостоятелна къща с две или повече спални, в крайградските райони на гр. Варна. Предпочитанията са за обзаведен имота, със самостоятелен двор.