Вие търсите: Купувам къща, град Варна, к.к. Чайка
Клиент на МИРЕЛА иска да купи къща в град Варна. За предпочитане да е обзаведена и с поне четири спални.
Търся за мой клиент къща, която да не е за ремонт и да се намира в близост до Варна. За предпочитане да е с обзавеждане.
Търся да закупя за свой клиент къща, подходяща за хотел или хоспис. На разположение съм за въпроси и организиране на огледи.
Търся апартамент или къща с 3 спални в центъра на града. Крайните райони, като Аспарухово, Галата, Кайсиева градина, Владиславово, Св. Св. Константин и Елена, Ален Мак да не се предлагат.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в районите на в.з. Ален Мак, к.к. Св.Св. Константин и Елена, кв.Траката и Евксиноград, с. ...
Руски клиент купува къща в близост до морето. Къщата трябва да отговаря на следните условия - перфектен достъп, морска панорама, ново строителство, мин. три спални, мин. два сан възела, голям двор, мин ...
Търся за мой клиент къща в близост до Варна, която да е обзаведена. Задължително изискване е в близост до къщата да има спирка на автобус.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да купи апартамент с цел инвестиция в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Търся за свои клиенти студиа, двустайни и тристайни апартаменти с цел инвестиция и отдаване под наем. Разглеждаме всички обяви в спокойни райони около Варна, в близост до плажа. Може и в гр. Несебър, ...
Клиент на Мирела търси да закупи многостаен апартамент. Основно изискване е да не е на първи или последен етаж, по възможност необзаведен и да е с поне три спални.
Търся да закупя къща в северните райони на града. Предпочитани от клиентите ми са к.к. Ален мак, м-т Бялата чешма и Дъбравата, кв. Виница.
Купувам КЪЩА/ВИЛА, град Варна, Североизточен район, Крайградски зони
Информацията 304750 не е достъпна!
Купувам КЪЩА, град Варна, Южни райони, Североизточен район, Северозападен район...
Информацията 305249 не е достъпна!
Купувам КЪЩА/ВИЛА, град Варна, Крайградски зони
Информацията 265172 не е достъпна!
Купувам КЪЩА, град Варна, Крайградски зони
Информацията 302374 не е достъпна!
Купувам КЪЩА, град Варна, Крайградски зони
Информацията 301432 не е достъпна!
Купувам КЪЩА, град Варна, Североизточен район, Крайградски зони
Информацията 302559 не е достъпна!
Купувам КЪЩА, град Варна, Североизточен район, Крайградски зони
Информацията 299764 не е достъпна!
Купувам КЪЩА, град Варна, Североизточен район, Крайградски зони
Информацията 287026 не е достъпна!
Купувам КЪЩА, град Варна, Крайградски зони
Информацията 296562 не е достъпна!