Вие търсите: Купувам къща, град Варна, кв. Траката
Ексклузив
Търся за мой клиент къща ново строителство, която по възможност да е обзаведена или да е необзаведена след ремонт. Разполага с лични средства.
Нова
Клиентът търси къща за живеене до 330000 евро в крайградските курортни райони. Предпочита да е обзаведена и за целогодишно живеене.
Нова
Купувам за мой клиент къща в посочените райони с хубава морска гледка, с добре поддържано дворно място и достъп от асфалтов път.
Мой клиент търси да купи парцел или къща, подходяща за реставриране, в град Варна. Разглежда в посочените квартали.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи КЪЩА в североизточните райони на града. Предпочита района да е тих и спокоен , строителството да е ниско- етажно, добрия достъп е предимство.
Мои клиенти търсят да закупят къща извън града. Искат строителството на имота да е ново, да имат дворно пространство и достъпът да е от асфалтов път.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи самостоятелна къща с две или повече спални, в крайградските райони на гр. Варна. Предпочитанията са за обзаведен имота, със самостоятелен двор.
Търся за мой клиент къща в района на кв. Траката и к.к. Слънчев ден, чийто парцел да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Търся за мой клиент къща с добре поддържан равен двор и лице на асфалтов път, която са разполага със собствен гараж за две коли.
Клиент на Мирела търси къща в кв.Траката,. която по възможност да е обзаведена и да се предлага след ремонт. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов ...
Търся за мой клиент обзаведена къща готова за нанасяне, която по възможност да разполага с добре поддържан двор и басейн. Може да е в затворен комплекс.
Мой клиент търси да закупи къща в района на к.к. Св. Св. Константин и Елена, с Акт 16, в близост до плажа, с озеленен и облагороден двор.
Мой клиент търси да купи парцел в град Варна. Разглежда в посочените квартали. За предпочитане е да има морска панорама.
Мой клиент търси да закупи къща в кв. Траката, която да разполага с поне три спални, да има достъп от асфалтов път и наличие на морска гледка.
Търся за мой клиент къща с три спални и голям хол и добре поддържан двор, която по възможност да се предлага със съвременно обзавеждане. Задължително изискване е да има панорамна гледка море.
Мой клиент търси да закупи къща във в.з. Ален мак, к.к. Златни пясъци, к.к. Св.св. Константин и Елена, м-т Свети Никола, кв. Траката, ж.к. Чайка или к.к. Чайка. Разглежда предложения с цена до 120 000 ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в посочените райони на града, с. Кранево и гр. Балчик. Бюджетът е около 550 евро на кв. ...
Мой клиент търси да купи парцел, подходящ за строеж в град Варна или къща. Има интерес към квартал Траката. За предпочитане е да се намира в регулация.
Купувам за мой клиент къща или 3-стаен в гр. Варна. Предпочита кв.Траката,Бриз и съседните райони. Приоритетно разглеждаме имоти с морската панорама. Бюджетът е около 120000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на Св. Св. Константин и Елена, на последен етаж, с гледка, или къща в района на кв. Виница, кв. Траката и Св. Св. Константин и Елена.