Вие търсите: Купувам къща, град Варна, кв. Бриз
Мой клиент се интересува от закупуване на четиристайно обзаведено или полуобзаведено жилище, може и къща в посочените квартали на град Варна. Сградата да бъде тухлено строителство.
Купувам за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Държи да има прилежащ двор към имота. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за мой клиент къща в гр. Варна- м-т Акчелар, кв. Бриз, м-т Евксиноград, м-т Свети Никола, кв. Траката и Център. Иска къщата да е минимум 200 кв. м.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент, който да е луксозно обзаведен и да се намира в близост до главен път. Ще се разглеждат оферти в района на кв. Бриз и м-ст Евксиноград. Бюджет около 140 ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент къща или вила в м-т Евксиноград, град Варна. Да разполага с двор, общата квадратура на имота да е около 500 кв.м.
Мой клиент търси да купи еднофамилна къща в кв. Виница, но разглеждаме и предложения в други райони.
Клиент, с когото работя търси да купи къща с двор и басейн в град Варна. Разглежда с предимство е кв. Бриз и в.з. Ален мак.
Клиента на Мирела търси да закупи парцел или къща в района Св. Никола, Бриз. Задължително изискване е имота да е под бул. Княз Борис и да има достъп от асфалтов път. Разглежда предложения и от други райони.
Мой клиент купува семейна къща в гр. Варна, в следните райони: Евксиноград, Св. Никола, Бриз и Акчелар. По възможност къщата да е с гараж, в спокоен район.
Купувам къща за мой клиент в посочения район на комуникативно място, с голямо и добре поддържано дворно място.
Търся за мой клиент обзаведена къща с поне три спални на комуникативно място с бърз достъп до обществен транспорт.
Търси да закупи самостоятелна къща или вила с двор в град Варна - местност Свети Никола, кв. Бриз, кв. Траката, кв. Ален Мак, местност Акчелар, м. Евксиноград. Важно изискване от страна на клиентите е ...
Мой клиент търси къща на един или два етажа в централните или около централните части на града. Къщата може да е за ремонт.
Мои клиенти търсят да закупят къща извън града. Искат строителството на имота да е ново, да имат дворно пространство и достъпът да е от асфалтов път.
Мой клиент търси новопостроена къща с двор или парцел в регулация, с лесен достъп до парцела по асфалтов път. Разполага със средства да купи веднага.
Мой клиент търси да купи парцел с къща, подходяща за реставрация, в град Варна. Разглежда в посочените квартали.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент къща в гр. Варна. С предимство разглеждаме обзаведени имоти, готови за нанасяне. На разположение съм за въпроси и организиране на огледи.
Младо семейство купува 3-стаен апартамент, в посочените райони. Възможността за паркиране е предимство. Може сградата да бъде в процес на строеж.