Вие търсите: Купувам къща, град Варна, к.к. Златни пясъци
Нова
Купувам за мой клиент къща в посочения район, в близост до плажа. С предимство се разглеждат предложения, с голям и добре поддържан двор.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи самостоятелна къща с две или повече спални, в крайградските райони на гр. Варна. Предпочитанията са за обзаведен имота, със самостоятелен двор.
Купувам къща за мой клиент в посочените райони на комуникативно място, с голям и добре поддържан двор. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов ...
Мои клиенти търсят да закупят къща извън града. Искат строителството на имота да е ново, да имат дворно пространство и достъпът да е от асфалтов път.
Клиент на Мирела търси да закупи къща подходяща за живеене, която по възможност да се предлага с обзавеждане и след ремонт.
Мой клиент търси да купи къща в к.к. Златни пясъци, която по възможност да разполага с басейн и гараж. Парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Търся за мой клиент обзаведена къща готова за нанасяне, която по възможност да разполага с добре поддържан двор и басейн. Може да е в затворен комплекс.
Мой клиент търси да купи парцел в град Варна. Разглежда в посочените квартали. За предпочитане е да има морска панорама.
Търся за мой клиент къща с три спални и голям хол и добре поддържан двор, която по възможност да се предлага със съвременно обзавеждане. Задължително изискване е да има панорамна гледка море.
Мой клиент търси да закупи къща във в.з. Ален мак, к.к. Златни пясъци, к.к. Св.св. Константин и Елена, м-т Свети Никола, кв. Траката, ж.к. Чайка или к.к. Чайка. Разглежда предложения с цена до 120 000 ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща в гр. Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. Търси да закупи за инвестиция. Бюджетът е до 55000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в посочените райони на града, с. Кранево и гр. Балчик. Бюджетът е около 550 евро на кв. ...
Мой клиент търси да купи парцел с постройка в град Варна. Разглежда в крайградската зона и североизточният район. Целта е целогодишно ползване.
Търся за мой клиент самостоятелна къща край Варна, с три спални, гледка към морето, лесен достъп до имота и в близост до плажа. Ваканционният имот трябва да има всички удобства и за целогодишно ползване, ...
Мой клиент търси да купи къща или етаж от къща, с малък двор, в град Варна. За предпочитане е да има панорамна гледка от имота.
Купувам за мой клиент къща в посочените райони на тихо и спокойно място, с голям и добре поддържан двор.
Клиент на МИРЕЛА иска да купи къща в град Варна. За предпочитане да е обзаведена и с поне четири спални.
Купувам за мой клиент къща в гр. Варна или крайградските зони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена
Търся за мой клиент къща в гр. Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща или урегулиран поземлен имот в района на гр. Варна или в близост до града.