Вие търсите: Купувам къща, град Варна
Нова
Купувам веднага къща с двор, първи етаж от къща или хубав тристаен, тухлен апартамент в кв. Аспарухово. Клиентите ми бързат с покупката и няма да ползват кредит. Нисък етаж или задължително с асансьор! ...
Нова
Купувам за мой клиент къща с двор в района на Погребите, Колхозен пазар, Автогара и Христо Ботев. Желателно е да има гараж.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в районите на в.з. Ален Мак, к.к. Св.Св. Константин и Елена, кв.Траката и Евксиноград, с. ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Важно при избора е локацията в близост до училище. Бюджета с който разполога е около 40 000 евро.
Търся да купя за мой клиент три самостоятелни къщи, които по възможност да са с общ двор или съседни в комплекс. В близките села до гр. Варна.
Руски клиент купува къща в близост до морето. Къщата трябва да отговаря на следните условия - перфектен достъп, морска панорама, ново строителство, мин. три спални, мин. два сан възела, голям двор, мин ...
Мой клиент купува къща с три спални в следните райони - Бриз, Св. Никола, Траката и Виница. Желателно е къщата да е необзаведена и да се намира в близост до спирка на градски транспорт.
Търся апартамент или къща с 3 спални в центъра на града. Крайните райони, като Аспарухово, Галата, Кайсиева градина, Владиславово, Св. Св. Константин и Елена, Ален Мак да не се предлагат.
Купувам спешно за мой клиент къща или двустаен апартамент в град Варна. Може да е нова сграда или за ремонт.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да купи къща в посочените райони на град Варна. Имота да е подходящ за живеене на две семейства. Бюджет около 80 000 евро.
Търся за мой клиент къща в близост до Варна, която да е обзаведена. Задължително изискване е в близост до къщата да има спирка на автобус.
Търся да закупя за мой клиент къща в района на кв. Погребите. Сградата да бъде тухлено строителство с просторни помещения. Местоположението да е на тихо и спокойно място. Бюджет около 32 000 евро.
Търся да купя за мой клиент къща, с поне 4 спални. Може и да не е обзаведена. Ще се разглеждат оферти само в кв. Бриз.
Купувам за мой клиент вила с гледка към морето. Трябва да се намира в район, където се живее целогодишно. В близост да има спирка.
Търся за мой клиент къща в гр. Варна. Предпочита к.к. Слънчев ден и м-ст Манастирски Рид. С предимство ще разгледаме оферти за къщи с ново строителство, съвременен ремонт и модерно обзавеждане.
Купувам къща или просторен апартамент в района на кв. Бриз. Задължително е да има обширна морска панорама!
Клиент на МИРЕЛА търси да купи КЪЩА в кварталите Бриз, Траката или Галата. Желателно е в близост да има спирка на градския транспорт.
Търся да закупя за мой клиент къща, която да е обзаведена и готова за нанасяне. Ще бъдат разглеждани оферти само в кв. Виница.
Търся за мой клиент двуетажна къща в кв. Погребите, с хубав и зелен двор, на добра и комуникативна локация.
Търся за мой клиент къща с поне две спални и дневна в посочените райони на града. По възможност да има прилежащ двор към нея.