Вие търсите: Купувам магазин, град Варна
Търся да купя за мой клиент търговско помещение в ТОП центъра на град Варна. Основно изискване е да има човекопоток. Търсенето е с цел инвестиция.
Купувам за мой клиент имот, в сграда тухлено строителство. Без предпочитания за статута и района. Изключение при подбора на имота са крайните квартали на гр. Варна. Покупката е с цел инвестиция. Бюджет ...
Търся за мой клиент търговско помещение с цел инвестиция. Разглеждаме оферти с отлична локация, човекопоток и с възможност за паркиране.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение, подходящо за стоматологичен кабинет. Да бъде с площ поне 30 кв. м и да има две помещения. Предпочитанията са за имот намиращ се в бизнес сграда.
Купувам за мой клиент помещение. Ще бъде използвано за откриване на козметично студио. Важно е местоположението да бъде на място с голям човекопоток. Предпочитани райони са центъра на града, кв. Младост ...
Купувам за мой клиент помещение със статут на кафе-бар в центъра на град Варна - кв.Нептун, Червен площад, ВИНС. Районът да е с интензивен човекопоток.
Мой клиент иска да закупи магазин в ТОП центъра на град Варна. За предпочитане да има достъп до улицата и голям човекопоток.
Ексклузив
Търся да закупя парцел в района на м-т Траката, кв. Виница. Желателно е да има лесен достъп, с партиди за ток и вода.
Търся да купя за мой клиент търговско помещение, подходящо за салон за красота, с площ около 20 кв.м., в района на ЛК Тракия и Окръжна болница.
Търся да купя за мой клиент помещение в центъра на гр. Варна, за предпочитане на главен булевард с интензивен човекопоток.
Мой клиент купува магазин, около 30 кв. м, на комуникативно място с добър човекопоток. Районът на Колхозния пазар му допада, предпочитан е.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи партерно помещения, подходящо за магазин за търговия с компютърна техника в централната част на града. Разглеждаме помещения (между 20 - 30 кв. м), на оживена улица.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за магазин, на комуникативно място, с голям човекопоток, в ТОП центъра на града.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи офис или магазин с цел инвестиция. Ще разглеждаме предложения с площ над 20 кв. м.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи магазин в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Търся да купя за мой клиент, помещение подходящо за аптека. Търсенето е за целия град с изключение на кв. Владислав Варненчик. Предпочитания имот е на местоположение с голям човекопоток.