Вие търсите: Купувам магазин, град Варна
Купувам за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в района на кв. Кхисто Ботев, в близост до ул. Кап. Райчо Николов. Разглеждат се предложения малко над посочената цена.
Мой клиент търси да купи магазин на комуникативно място в централната част на Варна. С приоритет ще бъдат разгледани помещения в идеален център.
Търся за мой клиент магазин в гр. Варна. Предпочита централни квартали. С приоритет разглеждаме комуникативни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Мой клиент търси да закупи търговско помещение, с площ 40-70 кв.м, на оживено място, с постоянен човекопоток, в района а ж.к. Младост 1 и 2, кв. Кайсиева градина, Колхозен пазар и всички части на ж.к. ...
Купувам за мой клиент търговско помещение, на партерен етаж в близост бул. Цар Освободител, в район с интензивен човекопоток.
Търся за мой клиент магазин в гр. Варна. Държи да бъде подходящ за аптека. Няма предпочитания за конкретен район. Бюджетът е до 70000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение, подходящо за магазин, в Централната част на града. Разглеждаме подходящи предложения и в кв. Левски, района на Червения площад. Помещението да има голяма витрина ...
Търся да купя за мой клиент помещение в центъра на гр. Варна, за предпочитане на главен булевард с интензивен човекопоток.
Купувам за клиент гараж или магазин в централната част на града. На оживено място, с голям човекопоток.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да купя за мой клиент търговско помещение в ТОП центъра на град Варна. Основно изискване е да има човекопоток. Търсенето е с цел инвестиция.
Търся да купя за мой клиент търговско помещение, подходящо за салон за красота, с площ около 20 кв.м., в района на ЛК Тракия и Окръжна болница.
Купувам за клиент на МИРЕЛА магазин или заведение в ТОП центъра на града. Предимство имат имотите около хотел Черно море и Фестивалния комплекс. Ще разгледаме с внимание и предложения на други атрактивни ...
Търся за мой клиент магазин в град Варна, в района на Лятно Кино Тракия, близо до бул. Сливница и ул. Патриарх Евтимий.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение разположено на партерно ниво. Да се намира в централната част на града. Може да бъде завършено по стандарт БДС- на шпакловка и замазка. Бюджет около 50000 евро.
Търся за мой клиент магазин в района на град Варна, около базар Чайка. Районът да е изключително комуникативен.
Мой клиент търси да закупи помещение, подходящо за фризьорски салон в кв. Нептун, близо до бул. Сливница. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Търся за мой клиент необзаведено помещение, което да е в района на ул. Св. Иван Рилски и ул. Кракра. Задължително изискване е помещението да е със статут на магазин.
Търся да купя за мой клиент помещение, което да бъде тип офис или магазин. Желателно е да бъде необзаведено. С приоритет ще се разглеждат оферти в района на кв. Нептун.
Ексклузив
Търся да закупя парцел в района на м-т Траката, кв. Виница. Желателно е да има лесен достъп, с партиди за ток и вода.