Вие търсите: Купувам парцел, град Варна, ж.к. Възраждане 4
Нова
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи парцел срещу обезщетение за инвестиционно строителство. В близост до имота да има училище, магазин и спирка на градски транспорт.
Купувам за клиенти парцел за построяването на къща в посочените райони на града. Без крайни квартали. Желана РЗП около 2000 кв. м.
Търся да купя за мой клиент урегулиран поземлен имот. Предпочитаният район е м-ст Планова. Да има възможност за присъединяване към газо-разпределителната мрежа.
Строително-инвестиционна компания търси да купи парцел за строителство с готов ПУП в централната част и на гр. Варна. Разглеждаме предложения и в други атрактивни райони, с възможност за бърза реализация ...
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот (УПИ) с площ около 600 кв. м в ж.к. Възраждане. Разглеждаме с внимание всички предложения.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот(УПИ) в кв. Виница или ж.к. Възраждане. Парцелът да е с площ около 600 кв.м. Бюджет около 20 000 евро.
Мой клиент търси да закупи парцел в ж.к. Възраждане 4. Достъпът да е добър, в близост до главен булевард.
Купувам за мой клиент парцел с площ до 600 кв.м. в местностите около Варна, в регулация, ток и вода може и на граница, подходящ за застрояване.