Вие търсите: Купувам парцел, град Варна, кв. Траката
Купувам за клиент парцел с морска панорама за строителството на къща. Гледката към морето трябва да е нескриваема. Предпочитаме м-т Евксиноград, кв. Траката, м-т Св. Никола и кв. Бриз.
Търся да закупя за свой клиент парцел с морска панорама в посочените райони на град Варна. На разположение съм за въпроси и организиране на огледи.
Търся да купя за мой клиент парцел подходящ за строеж на къща. Добър вариант е и готова къща с двор, която да е в добро състояние и готова за живеене. Предпочитани райони са кв. Виница и кв. Аспарухово. ...
Купувам за мой клиент парцел в гр. Варна, в Евксиноград, Траката, Манастирски рид, но само до новото кръгово, с достъп по асфалтов път, панорама, ПУП.
Търся да закупя къща в северните райони на града. Предпочитани от клиентите ми са к.к. Ален мак, м-т Бялата чешма и Дъбравата, кв. Виница.
Клиент на Мирела купува веднага парцел с правилна форма в Североизточните райони на града. Добрият асфалтов достъп е голямо предимство за покупката.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи урегулиран поземлен имот (парцел) в кв. Траката. Парцелът трябва да бъде с площ между 500 и 1000 кв.м.