Вие търсите: Купувам парцел, град Варна, кв. Траката
Мой клиент търси парцел за жилищно строителство в регулация до към 2500 - 3000РЗП. Търси в Централните райони на Варна.
Търся за мой клиент парцел в гр. Варна. Предпочита м-т Свети Никола и околните райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент къща или вила в м-т Евксиноград, град Варна. Да разполага с двор, общата квадратура на имота да е около 500 кв.м.
Търся за мой клиент парцел. Разглежда в град Варна и най-вече в кв. Траката и местност Ваялар. За предпочитане в регулация.
Мой клиент се интересува от закупуване на парцел в регулация за жилищно строителство в района на Траката, гр. Варна.
Мой клиент търси да закупи парцел в района на Траката, Евксиноград, Свети Никола. Цената на парцела да е до 30 000 евро.
Търся за мой клиент къща или вила в м-т Евксиноград, град Варна. Да разполага с двор, общата квадратура на имота да е около 1000 кв.м.
Купувам за наш клиент урегулиран поземлен имот, подходящ за жилищно строителство, в района на кв. Траката, ж.к. Изгрев, град Варна. Парцелът да е около 1300-1500 кв. м.
Мой клиент търси да купи парцел в кв. Траката. Да е в регулация. Подходящ за целогодишно ползване и за строеж на къща.
Клиент на Мирела купува парцел в кв. Виница. и кв. Траката. Необходимо е всички комуникации да са налични или близо до границата на имота. Готови сме за бърза сделка!
Мой клиент търси да купи парцел(може и с къща) в посочените райони. Да бъде в регулация, да има ток, вода и канализация.
Търся за мой клиент парцел в гр. Варна. Предпочита централни райони. Не държи да е с голяма квадратура. Задължително да е в регулация.
Купувам за мой клиент парцел в кв. Траката и кв. Виница. Желае в съседство да са имоти, които са целогодишно обитавани, застроени предимно с къщи. Достъпът да е добър, предимно по асфалтов път
Купувам за мой клиент парцел за жилищно строителство гр. Варна - в района на Траката или Акчелар. Имотът трябва да бъде с площ между 500 и 700кв./м., с цена до 45 000 евро.
Купувам за мой клиент парцел в гр. Варна. Предпочита североизточни райони. Държи да е в регулация. Бюджетът е до 60000 евро.
Мой клиент търси новопостроена къща с двор или парцел в регулация, с лесен достъп до парцела по асфалтов път. Разполага със средства да купи веднага.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имоти, като изискванията му са да има достъп от асфалтов път и наличието на морска гледка.
Мой клиент търси да купи парцел за застрояване в местността Траката. Изискванията му са да бъде с добра локация, ток и вода до границите на имота.