Вие търсите: Купувам парцел, град Варна, в.з. Ален мак
Купувам за мой клиент парцел в гр. Варна. Държи да е подходящ за построяване на еднофамилна къща/ Задължително условие е да е в регулация.
Мирела търси парцел за свои клиенти в местност Траката. Парцела да е с ПУП. До парцела да се стига по осветлена улично трасе.
Купувам Парцел, в.з. Ален мак, ЦЕНА около € 35 000
Клиент на агенция Мирела търси парцел с добър достъп. По възможност с ток и вода. Райони: м-ст. Ален Мак. Бюджет 35 000 евро.
Клиентът ми търси промишлен парцел с комуникации (ток, вода), близо до морето, в областите Добрич или Варна. До имота да се стига по асфалтов път.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи парцел в североизточните райони на гр. Варна. Важни при избора са добър достъп, комуникации в парцела или на граница. Морската панорама ще се счита за предимство.
Търся да закупя за свой клиент парцел с постройка в град Варна. На разположение съм за въпроси и бързо организиране на огледи.
Мой клиент търси да да купи парцел в районите от местност Св. Никола до Ален Мак. С предимство ще разгледаме имоти с асфалтов или бетонов достъп, канализация и морска панорама. Наличие на разрешение за ...