Вие търсите: Купувам парцел, град Варна, кв. Гръцка махала
Купувам за мой клиент парцел в гр. Варна. Разглежда предимно в кв. Гръцка махала и околните райони. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси да купи парцел за строеж в района на кв. Гръцка махала. Задължително да е в регулация, с достъп до ток, вода и канализация.
Мой клиент търси парцел в регулация в района на кв. Гръцка Махала. С преоритет се разглеждат имоти подходящи за строеж.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи парцел за жилищно строителство или къща в град Варна в Централните райони.
Търся за мой клиент парцел в гр. Варна. Разглежда предимно в кв. Гръцка махала. Държи да е в регулация.
Търся за мой клиент парцел в гр. Варна. Разглежда предимно в кв. Гръцка махала. Държи да е в регулация.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на Етнографския музей. Да е равен и добре поддържан с достъп от асфалтов път.
Купувам за мой клиент парцел, къща или хотел в кв. Гръцка махала. При покупка на къща или хотел, разглежда обзаведени и необзаведени.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на кв. Гръцка махала, с лице към улица, подходящ за жилищно строителство.
Търся да закупя за мой клиент парцел около Варна. Предпочита с гледка към морето. Ще разглеждаме предложения за оферти на юг от града.
Търся за мой клиент УПИ за жилищно строителство, който да се предлага срещу обезщетение. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот с правилна форма и добре поддържан в района на Гръцка махала. Да има лице на асфалтов път.
Търся за мой клиент парцел в регулация в кв. Гръцка махала. Предимно се разглеждат предложения жилищно строителство.
Мой клиент търси парцел в регулация в гр. Варна за жилищно строителство до около 120 000Е. за предпочитане в Гръцка махала.
Финансово-инвестиционна компания търси да закупи парцел с цел застрояване на жилищна сграда. Предпочитани райони са Централна зона, Спортна зала, Идеален център, Чаталджа, Цветен квартал и кв. Левски. ...
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на кв. Гръцка махала, в близост до бул. Княз Борис I-ви.
Търся да закупя за свой клиент парцел с постройка в град Варна. На разположение съм за въпроси и бързо организиране на огледи.
Клиент на МИРЕЛА, строително-инвестиционна компания, търси парцел за строителство на жилищна сграда (РЗП от 1500 до 4000 кв. м) в централната част на гр. Варна.
Семейство с малко дете търсят да купят градска къща или парцел за строителство, ремонт или преустройство.