Вие търсите: Купувам парцел, град Варна
Купувам за мой клиент парцел, подходящ за построяването на къща, в района на м-ст Сотира. Бюджетът е около 50 000 евро.
Нова
Купувам за мой клиент парцел в регулация в посочения район, с наличието на ток и вода. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Мой клиент търси да закупи парцел, подходящ за построяване на къща, в района на м-ст Траката. В идеалния вариант, парцелът трябва да има асфалтов достъп, налични партиди за ток и вода и морска панорама.
Купувам за мой клиент парцел в регулация в м-ст Траката. С предимство се разглеждат предложения подходящи за жилищно строителство. Разглеждаме и оферти в съседни райони.
Търся за мой клиент парцел в посочените райони. Задължително изискване е да не попада в червена зона.
Мой клиент търси да купи парцел, подходящ за строеж в град Варна. Има интерес към квартал Траката. За предпочитане е да се намира в регулация.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на кв. Галата и по точно в м. Прибой. Желателно е да е с панорама към морето.
Искам да купя за мой клиент поземлен имот в гр. Варна. Парцелът да е в регулация, за предпочитане с морска панорама.
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на к.к Св. Св. Константин и Елена, в местността Манастирски рид, с достъп по асфалтов път.
Мой клиент търси да закупи къща или урегулиран поземлен имот в района на гр. Варна или в близост до града.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи вила или парцел в близост до главен път и спирки на обществен транспорт в района на в.з. Ален мак.
Търся за мой клиент парцел в гр. Варна. Предпочита м-т Свети Никола и ж.к. Изгрев. Държи да е в регулация и да е в урбанизирана зона. Ще строи къща. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района. Задължително изискване е да има лице на улица с асфалтов път. Готов е за бърза сделка.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи парцел за жилищно строителство в Централната част на града, кв. Левски, кв. Чайка, Цветен квартал.
ИНВЕСТИЦИОННА КОМПАНИЯ, ексклузивен клиент на Мирела, търси за да закупи парцел, подходящ за строителството на жилищна сграда. С предимство ще разглеждаме парцели с ПУП и разрешение за строеж.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на кв. Гръцка махала, с лице към улица, подходящ за жилищно строителство.
Строително-инвестиционна компания търси да купи парцел с цел за жилищно строителство, с РЗП над 7000 кв. м.
Клиент търси да купи парцел в град Варна. За предпочитане да е в регулация. На комуникативно място, в близост до удобен градски транспорт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.