Вие търсите: Купувам многостаен, град Варна, кв. Бриз
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с три спални в централните части на гр. Варна. С приоритет ще се разглеждат оферти ново строителство, с акт 16 или преди издаване. Основни изисквания са добри ...
Клиентът ми иска да купи тристаен апартамент с морска панорама в кв. Бриз. Ще разглеждаме предложения в сгради ново строителство, с фронтална морска панорама.
Търся апартамент или къща с 3 спални в центъра на града. Крайните райони, като Аспарухово, Галата, Кайсиева градина, Владиславово, Св. Св. Константин и Елена, Ален Мак да не се предлагат.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в кв. Бриз. Задължително условие е близостта до главен път и автобусната спирка.
Клиент на Мирела търси да закупи апартамент в североизточните райони на гр. Варна. Задължителни изисквания са: наличието на асансьор, доброто изложение, големи и просторни стаи.
Търся да купя за мой клиент къща, с поне 4 спални. Може и да не е обзаведена. Ще се разглеждат оферти само в кв. Бриз.
Търся да купя за мой клиент многостайно жилище. Предпочитани райони са кв. Бриз и м-ст Траката. Апартамента да бъде обзаведен в добро състояние. Бюджет около 200 000 евро.
Купувам за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент в гр. Варна. Предпочита в кв. Бриз. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся за свои доверени клиенти, четиристаен тухлен апартамент в района на кв. Бриз или кв. Чайка. Задължително изискване е изложението на апартамента да бъде югоизток или югозапад, светъл и просторен, ...
Купувам апартамент с три или четири спални в района между кв. Бриз и к.к Св. Св. Константин и Елена. Задължително изискване е морския изглед и наличието на две паркоместа, за предпочитане закрити. С предимство ...
Клиент на агенция Мирела търси да закупи апартамент или къща с три или повече спални. Предпочитаните райони са североизточните, както и южните Галата и Боровец.
Търся за свои клиенти тристаен апартамент или къща с поне три спални, в обозначените райони на град Варна. Задължително условие е морска панорама.