Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град Варна, Електрон
Клиент на МИРЕЛА търси да купи многостаен апартамент в кв.Виница, районите на широк център. Жилището не трябва да е в сграда част от комплекс. Предимство е наличието на паркомясто или гараж към имота.
Клиентът ми търси просторен апартамент, с три самостоятелни спални, в централната част на града. Сградата трябва да е тухлена, с приветливи общи части.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони на гр. Варна. Жилището да бъде с поне две спални. Без значение от типа строителството. Бюджет около 55 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с три спални в централните части на гр. Варна. С приоритет ще се разглеждат оферти ново строителство, с акт 16 или преди издаване. Основни изисквания са добри ...
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в района ОКРБ гр. Варна. Като основно изисквания е имота да има два санитарни възела, две спални и да е на първи жилищен етаж. Ще се ...
Чуждестранни клиенти на Мирела търсят да закупят апартамент с две спални в района на Медицинския университет, Чаталджа, кв. Левски.
Клиент на МИРЕЛА търси четиристаен апартамент в Централна част и североизточните райони на град Варна. Без първи и последен етаж на сградата.
Търся апартамент или къща с 3 спални в центъра на града. Крайните райони, като Аспарухово, Галата, Кайсиева градина, Владиславово, Св. Св. Константин и Елена, Ален Мак да не се предлагат.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. За повече информация и предложения, моля да се обадите на посочения телефон.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи 3-СТАЕН апартамент, в посочените райони на гр. Варна. Бюджет около 65 000 евро.
Доверен клиент на МИРЕЛА търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централните части на на гр. Варна. Районите около Общината, Музикално училище, Гръцка махала се разглеждат с предимство. Желателно е имота ...
Клиент на агенция Мирела, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град Варна, ВИНС, р-н Генералите, кв. Гръцка махала...
Информацията 297490 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град Варна, Централна част
Информацията 297261 не е достъпна!
Купувам ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ, град Варна, Централна част
Информацията 294811 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град Варна, кв. Аспарухово, кв. Бриз, кв. Виница...
Информацията 283236 не е достъпна!
Купувам ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/многостаен, град Варна, кв. Бриз, ВИНС, р-н Генералите...
Информацията 265878 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/многостаен, град Варна, Централна част
Информацията 254253 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент, град Варна, Централна част, Североизточен район
Информацията 286035 не е достъпна!
Купувам ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ/многостаен, град Варна, Централна част
Информацията 256884 не е достъпна!