Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град Варна, район Общината
Мой клиент се интересува от закупуване на четиристайно обзаведено или полуобзаведено жилище, може и къща в посочените квартали на град Варна. Сградата да бъде тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент (3 спални) във Варна, в района Одесос, в сграда ново тухлено строителство, която вече да е получила АКТ 16. Предпочита идеален център. Разглежда както обзаведени, ...
Купувам тристаен, тухлен апартамент в центъра на гр. Варна. Ще разглеждаме апартаменти, които се намират на отсечката от Фестивален и Конгресен център и Общината и бул. Княз Борис І.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в централната част на града. Жилището може да е за ремонт. Предпочитанията са за етаж - над трети жилищен.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в град Варна. Изискванията на клиента относно имота са да е на комуникативно място, да има паркомясто. Предпочита обзаведен, но не е задължително.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. Варна. Не желае крайградски зони и крайни квартали. Бюджетът е до 130000 евро.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в централните райони на град Варна. Сградата да е с АКТ 16, да има голям хол и две спални помещения.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в централната част на град Варна. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.