Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град Варна, кв. Бриз
Клиентът ми иска да купи тристаен апартамент с морска панорама в кв. Бриз. Ще разглеждаме предложения в сгради ново строителство, с фронтална морска панорама.
Клиент на МИРЕЛА купува апартамент с три спални в кв. Бриз. Наличието на качествено обзавеждане е предимство. Можем да реагираме експедитивно за огледи и предоставяне на капаро.
Клиент на Мирела купува апартамент с две или три спални в Североизточните райони на град Варна. С предимство ще разглеждаме апартаменти в затворени комплекси.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с три спални в централните части на гр. Варна. С приоритет ще се разглеждат оферти ново строителство, с акт 16 или преди издаване. Основни изисквания са добри ...
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент, който да е луксозно обзаведен и да се намира в близост до главен път. Ще се разглеждат оферти в района на кв. Бриз и м-ст Евксиноград. Бюджет около 140 ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент, тип мезонет. Предпочитан район е кв. Бриз. Сградата да е тухлено строителство с разрешение за ползване (АКТ 16). Жилището да бъде обзаведено.
Търся да купя луксозно завършен апартамент с три спални в хубава и представителна сграда в кв. Бриз. Предпочитам комплекс Акварел, но ще разгледам с внимание всички предложения.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристайно жилище в крайградските райони на град Варна. Може да е в комплекс с контролиран достъп. Бюджета е до 90 000 евро.
Търся за мой клиент четиристаен, обзаведен апартамент в кв. Бриз. В близост до спирка на градски транспорт.
Търся апартамент или къща с 3 спални в центъра на града. Крайните райони, като Аспарухово, Галата, Кайсиева градина, Владиславово, Св. Св. Константин и Елена, Ален Мак да не се предлагат.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи 3-СТАЕН апартамент, в посочените райони на гр. Варна. Бюджет около 65 000 евро.
Мой клиент купува тристаен или четиристаен апартамент в гр. Варна, за предпочитане в кв. Бриз или кв. Левски, ново строителство, с две отделни спални.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две или три спални в североизточните райони на гр. Варна. Основно изискване е да има голяма тераса с гледка към морето.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи просторен апартамент на висок етаж в нова сграда в ТОП центъра на град Варна. Задължително условие е да има паркомясто или гараж в сградата. Трябва да има голяма дневна ...
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в кв. Бриз. Задължително условие е близостта до главен път и автобусната спирка.
Купувам за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент в гр. Варна. Предпочита в кв. Бриз. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся да купя просторен тристаен или четиристаен апартамент в хубава нова сграда, близо до морето. Предпочитан райони са централната част на града и кв. Бриз.
Търся да закупя 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в сграда с приветлива фасада и ново строителство. В близост до морето. Предпочита североизточните квартали на гр. Варна. Гледка море и хубава голяма тераса ...
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет до 65 000 евро.
Търся за свои доверени клиенти, четиристаен тухлен апартамент в района на кв. Бриз или кв. Чайка. Задължително изискване е изложението на апартамента да бъде югоизток или югозапад, светъл и просторен, ...