Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град Варна
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиента търси да закупи голям апартамент в кв.Гръцката махала. Апартамента да е в добро състояни, да няма нужда от голям ремонт.
Клиент на ангенция Мирела търси тристаен апартамент в центъра на град Варна.Среден етаж, да не е за ремонт. Бюджет 125 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи етаж от къща или голям апартамент в централнтие райони на град Варна с бюджет 120 000 евро.
Младо семейство с малко дете купуват парцел за къща, с добър асфалтов достъп и всички комуникации в наличност. Предпочитат да е около 500 кв. м, в района на кварталите Виница или Изгрев.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две спални в кв. Вл. Варненчик. Разглеждаме жилища в района под Поликлиниката.
Мой клиент купува къща с три спални за целогодишно живеене. Имотът трябва да е с добър достъп, готов за живеене, напълно завършен, по възможност обзаведен. Дворът да е поддържан. Къщата трябва се намира ...