Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град Варна
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на агенция Мирела, купува тристайно или четиристайно жилище в района на Чаталджа. Разглежда предложения с две спални и всекидневна. Може и за ремонт.
Клиент на Мирела, търси тристаен апартамент в кв. Чайка. Жилището да е в добро състояние. Бюджет 170 000 евро.
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения за кв. Левски и околните квартали. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент купува четиристаен апартамент в централната част на града. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Клиента търси тристайно жилище в Траката, м. Евсиноград, Св. Константин и Елена. Бюджет 150000 евро. Клиента задължително търси с морска панорама.
Ексклузив
Търся за мои клиенти нов апартамент с 2 спални, по възможност обзаведен, в района на Трошево, Младост, Възраждане, Кайсиева градина, Владиславово. Бюджет- 70000 Евро.
Търся за мои клиенти апартамент или къща в м. Евксиноград, на ул. Сандрово. Разглеждаме предложения за големи завършени апартаменти или къща с поне 3 спални и в отлично състояние.
Търся за мои клиенти красива къща в Центъра на гр. Варна, Гръцка Махала, в района на Морска градина или в долната част на кв. Бриз. Разглеждаме и варианти на нови къщи, завършени по БДС или стари красиви ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две спални в кв. Вл. Варненчик. Разглеждаме жилища в района под Поликлиниката.
Мой клиент купува къща с три спални за целогодишно живеене. Имотът трябва да е с добър достъп, готов за живеене, напълно завършен, по възможност обзаведен. Дворът да е поддържан. Къщата трябва се намира ...
Младо семейство с малко дете купуват парцел за къща, с добър асфалтов достъп и всички комуникации в наличност. Предпочитат да е около 500 кв. м, в района на кварталите Виница или Изгрев.