Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, ж.к. Възраждане 4
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кварталите Владиславово, Кайсиева Градина, Възраждане. Не желае първи и последен етаж. Предпочита необзаведен, може и за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на Техникумите или Гранд МОЛ Варна. Бюджетът е до 60 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на ж.к. Младост 1 и 2 и всички микрорайони на ж.к. Възраждане.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в гр. Варна, кв. Владислав Варненчик, Възраждане 1,2,3,4, Кайсиева градина, Младост 1-2, Спортна зала, Трошево, Чаталджа до 60 000Е.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в град Варна. За предпочитане в района на Автогара, Колхозен пазар, ЗК Тракия, ж.к. Трошево и ж.к. Младост 1 и 2. Предпочита имотът да е необзаведен, но може ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси 1-стаен или 2-стаен апартамент в гр. Варна. Кварталът няма значение, бюджета е до 30 000 евро. Държи да е старо строителство и да е необзаведен.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имоти, като изискванията му са да има достъп от асфалтов път и наличието на морска гледка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, тухла или ЕПК строителство. Предпочита района на Колхозен пазар, но ще разглежда и други предложения, според бюджета.
Мой клиент иска да купи апартамент или малка къща, близо до морето. Бюджетът му е до 60000 евро. Интересува се от предложения за имоти от Макдрайв до Евксиноград. Може жилището да е за ремонт, както и ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони на комуникативно място, с бърз достъп до градски транспорт.
Търся да купя апартамент с една или две спални в централната част на гр. Варна. Предпочитам жилище в нова сграда, може в начален етап на строителство.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в кв. Владислав Варненчик и близките райони. Разглеждаме предложения в тухлени и панелни сгради.
Търся за свои клиенти двустаен или тристаен апартамент в района на Гранд Мол, Колхозен Пазар, Младост, Възраждане, ЗК Тракия, ЛК Тракия, като най предпочитаният е район Гранд Мол. Допълнителни изисквания ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартаменТ или къща в централната част на гр. Варна. Жилището трябва да не е на висок етаж и да е с лесен достъп.
Клиент на МИРЕЛА желае да купи жилище в посочените райони. Ще разглеждаме оферти в готови сгради или в строеж с цена до 40 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две спални в гр. Варна. Жилището трябва да е на етаж, не по-висок от четвърти. Вида на строителство не е от значение.