Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, Техникумите (Конфуто)
Доверен клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Северозападните и Североизточните райони на гр. Варна. С предимство ще се разглеждат оферти подходящи за живеене.
Клиент на Мирела купува апартамент с две или три спални в Североизточните райони на град Варна. С предимство ще разглеждаме апартаменти в затворени комплекси.
Търся за свой клиент тристаен апартамент в центъра. С приоритет ще се разглеждат районите на кв.Чайка и кв.Левски.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони на гр. Варна. Жилището да бъде с поне две спални. Без значение от типа строителството. Бюджет около 55 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в крайградските зони на гр. Варна. Предпочитани райони са м-т Манастирски Рид, к.к. Св. Св. Константин и Елена, Ален Мак, Евксиноград и кв.Траката. Жилището ще ...
Търся да купя за мой клиент 3- СТАЕН апартамент, може да е тип мезонет. Предпочита да бъде не обзаведен. Приемливо е само съвременно и модерно обзавеждане.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент, в посочените райони на гр. Варна. Жилището може да бъде за ремонт, но не и за основен. Бюджет около 49 000 евро.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи 3-СТАЕН апартамент, в посочените райони на гр. Варна. Бюджет около 65 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две или три спални в североизточните райони на гр. Варна. Основно изискване е да има голяма тераса с гледка към морето.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централната част на град Варна и с гледка към морето. Разглежда предложения с цена до 120 000 евро.
Мой доверен клиент търси да купи тристаен апартамент в гр. Варна. Предпочитани райони са Електрон, ХЕИ, ОКРБ, но ще разгледаме с внимание всички предложения.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет до 65 000 евро.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в посочените райони на града ни. Да има възможност за паркиране. Разглеждаме обзаведени и неозаведеди жилища, само тухлено строителство.
Търся да купя за мой клиент КЪЩА, 2- СТАЕН или 3- СТАЕН апартамент в гр. Варна в посочеите райони. Бюджета е около 30 000 евро.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи 2- СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в посочените райони на град Варна.
Купувам ТРИСТАЕН апартамент, град Варна, Централна част, Североизточен район
Информацията 307223 не е достъпна!
Купувам ДВУСТАЕН апартамент/ТРИСТАЕН апартамент, град Варна, Североизточен район
Информацията 305585 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент, град Варна, Централна част, Североизточен район
Информацията 301127 не е достъпна!
Купувам ДВУСТАЕН апартамент/ТРИСТАЕН апартамент, град Варна, Североизточен район
Информацията 301572 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент, град Варна, Централна част, Южни райони, Североизточен район...
Информацията 303914 не е достъпна!