Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, Окръжна болница
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен или необзаведен апартамент като кв. Левски и ХЕИ е за предпочитане. Не е задължително да има асансьор. Само тухла се разглежда.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат обзаведени.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. Може и необзаведен. Изискването им е да е на по-горните етажи и да има голяма тераса.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиентът ми търси 2-стаен апартамент в централните части на града. Разполага с бюджет от около 70 000 евро. Огледите са само с предварителна уговорка, защото не живее във Варна.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предимно в района на Окръжна болница. Бюджетът е до 70000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апаратемнт дп Оквъжна болница или широк център. Апартаментът може да е обзаведен. Бюджетът е 120 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в нова тухлена сграда, в горепосочения район. За предпочитане е да е на последен етаж и да има балкон.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи многостаен апартамент с паркомясто в жк. Възраждане. Жилището трябва да е обзаведено и оборудвано. Покупка без кредит! Възможност за бърза сделка!
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в централната част на града. Жилището може да е за ремонт. Предпочитанията са за етаж - над трети жилищен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Варна. Не желае крайни и отдалечени райони. Разглеждат се и оферти на партер или последен етаж. Предпочита обзаведен и завършен апартамент.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в близост до главен булевард и района от Младост към Центъра на гр. Варна.
Търся за мой клиент къща или апаратамент с цел инвестиция в широк център. Няма предпочитание за обзавеждане, може да е за лек ремонт.
Търся за мой клиент двустаен необзаведен или обзаведен, може и на акт 15 със скоро получаване на АКТ 16 в Централни райони на Варна около кв. Бриз.
Търси тристаен обзаведен апартамент до 80 000Е, около Факултет по фармация и около Окръжна болница. тухлено строителство, без последен етаж, ако няма асансьор да е до 5ти ет., но е за предпочитане да ...
Мой клиент търси да закупи помещение,офис подходящо за зъболекарски кабинет. Три или четири отделни помещения, санитарен възел, по възможност със самостоятелен вход.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в гр. Варна, в района на Чаталджа,Червения,Генералите до 120000Е.