Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, ЛК Тракия
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в посочените Централни райони, в близост до ВИНС, морската градина. Само ново строителство, може и преди АКТ16.
Клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в гр.Варна, е района на Автогара, Гранд МОЛ Варна, ЛК Тракия. Държи да има асансьор в сградата. Бюджет 60 000 евро.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в централната част на града. Жилището може да е за ремонт. Предпочитанията са за етаж - над трети жилищен.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в близост до главен булевард и района от Младост към Центъра на гр. Варна.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент до ж.п. гарата или широк център. Бюджет до 90 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен необзаведен или обзаведен, може и на акт 15 със скоро получаване на АКТ 16 в Централни райони на Варна около кв. Бриз.
Мой клиент търси тристаен необзаведен апартамент в Централни райони до 90 000Е. Ако няма асансьор да е до 2ри етаж, ако е по-горен етаж, нека да има асансьор.
Мой клиент търси тристаен или четиристаен апартамент в гр. Варна, Централни райони до 100 000Е без значение дали е обзаведен или необзаведен.
Търси тристаен обзаведен апартамент до 80 000Е, около Факултет по фармация и около Окръжна болница. тухлено строителство, без последен етаж, ако няма асансьор да е до 5ти ет., но е за предпочитане да ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в град Варна. За предпочитане в района на Автогара, Колхозен пазар, ЗК Тракия, ж.к. Трошево и ж.к. Младост 1 и 2. Предпочита имотът да е необзаведен, но може ...
Мой клиент търси да закупи помещение,офис подходящо за зъболекарски кабинет. Три или четири отделни помещения, санитарен възел, по възможност със самостоятелен вход.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиентът ми търси 2-стаен апартамент в централните части на града. Разполага с бюджет от около 70 000 евро. Огледите са само с предварителна уговорка, защото не живее във Варна.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в районите: Трошево, Младост 2, Възраждане 2 или Тракия. Предпочита да е ремонтиран и обзаведен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, като е без значение ново или старо строителство. Да се предлага обзаведен или до ключ. С приоритет разглежда оферти в Колохозен пазар.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в централните райони на град Варна. По възможност да бъде обзаведен и в близост до спирка на градски транспорт.
Клиент, с когото работя търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда в новострояща се сграда, с басейн и гледка към морето.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в централната част и североизточните райони. Да не е на висок етаж, с асансьор и панорамна гледка.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда в посочените квартали, с АКТ 16, в затворен комплекс и с гледка.