Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, кв. Траката
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в близост до главен булевард и района от Младост към Центъра на гр. Варна.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в местностите Ален Мак, Траката, Св. Никола, Евксиноград. Апартаментът е с цел инвестиция.
Мой клиент търси да закупи тристаен ири четиристаен апартамент в комплексите Златни пясъци, Слънчев ден, св. Константин и Елена Основните изисквания са: Да е на по-висок етаж, с възможност гледка море.
Търси тристаен обзаведен апартамент до 80 000Е, около Факултет по фармация и около Окръжна болница. тухлено строителство, без последен етаж, ако няма асансьор да е до 5ти ет., но е за предпочитане да ...
Мой клиент търси да купи многостаен апартамент в град Варна. Разглежда в кв. Траката. Да се намира на комуникативно място, с удобен градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Левски или околните. Да се намира на локация с лесен и бърз достъп до спирка на градски транспорт.
Клиент, с когото работя търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда в новострояща се сграда, с басейн и гледка към морето.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в централната част и североизточните райони. Да не е на висок етаж, с асансьор и панорамна гледка.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда в посочените квартали, с АКТ 16, в затворен комплекс и с гледка.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. Варна. Не желае крайградски зони и крайни квартали. Бюджетът е до 130000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имоти, като изискванията му са да има достъп от асфалтов път и наличието на морска гледка.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда ново строителство и в близост да има удобен градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в североизточните райони на град Варна. Трябва да се намира в затворен комплекс с лесен достъп. По възможност - с паркомясто.
Мой клиент търси да закупи апартамент за инвестиция в затворен комплекс в Св. Св. Константин и Елена, Ален мак, Евксиноград или Златни Пясъци.
Мой клиент търси да закупи многостаен апартамент или мезонет в централните райони на град Варна. Имотът трябва да се намира в близост до спирка на градски транспорт.
Мой доверен клиент купува ВЕДНАГА двустаен апартамент в централната част на града или в кварталите Левски и Цветен. С предимство ще разглеждаме добре обзаведени жилища, в нова и представителна сграда.
Търся за мой клиент тристаен апартамент над 100 кв.м. в централните и североизточните райони с панорамна гледка към морето.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони на комуникативно място, с бърз достъп до градски транспорт.