Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, к.к. Св.св. Константин и Елена
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент ваканционен апартамент с една спалня на изгодна цена. Разглеждаме районите "Свети Константин и Елена4, 4Златни пясъци4, "Ален Мак".
Търся за свой клиент тристайно жилище в кк. Свети свети Константин и Елена. Разглеждаме предложения с две санитарни помещения, две спални, избено помещение и паркомясто. Бюджет 100 000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения само за к.к. Св.св. Константин и Елена. Не желае първи и последен етаж. Бюджетът е до 110000 евро.
Търся двустаен или тристаен апартамент с гледка море в районите на к.к Св.Св. Константин и Елена, к.к Златни Пясъци, к-с Ривиера. Предпочитам елитен комплекс, на минути пеша до море.
Купувам за клиент тристаен апартамент в град Варна. Жилището ще бъде закупено с кредит. Готови сме да реагираме експедитивно за огледи и предоставяне на капаро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две спални в гр. Варна. Жилището трябва да е на етаж, не по-висок от четвърти. Вида на строителство не е от значение.