Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, к.к. Св.св. Константин и Елена
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на Мирела търси да закупи тристаен апартамент в град Варна, с морска гледка, акт 16. Може да е по БДС. Бюджетът е 90000 евро.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да закупи луксозен имот - къща или апартамент, в района на Св. св. Константин и Елена. Задължително с морска панорама и близо до плажа, просторен и готов за нанасяне. Бюджет ...
Агенция Мирела търси тристаен апартамент в района на к.к. Константин и Елена. Жилището да е необзаведено, на среден етаж в нова сграда. Бюджет 90 000 евро.
Мирела търси тристаен апартамент в к.к. Константин и Елена. Жилището да е в добро състояние, без нужда от ремонт. Предимство с паркомясто и панорама.
Купувам за клиент тристаен апартамент в град Варна. Жилището ще бъде закупено с кредит. Готови сме да реагираме експедитивно за огледи и предоставяне на капаро.
Търся двустаен или тристаен апартамент с гледка море в районите на к.к Св.Св. Константин и Елена, к.к Златни Пясъци, к-с Ривиера. Предпочитам елитен комплекс, на минути пеша до море.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две спални в гр. Варна. Жилището трябва да е на етаж, не по-висок от четвърти. Вида на строителство не е от значение.