Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, ж.к. Чайка
Нова
Клиент на Мирела търси да закупи апартамент в североизточните райони на гр. Варна. Задължителни изисквания са: наличието на асансьор, доброто изложение, големи и просторни стаи.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи 3- СТАЕН, просторен и луксозно обзаведен апартамент в посочените райони. Бюджет около 135 000 евро.
Нова
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в град Варна. Предпочитан район е кв. Чайка, кв. Левски и кв. Бриз. Жилището да бъде необзаведено, без значение от строителството. Бюджет около ...
Търся да купя за мои клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет около 50 000 евро.
Търся за свой клиент тристаен апартамент в центъра. С приоритет ще се разглеждат районите на кв.Чайка и кв.Левски.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да купи апартамент с цел инвестиция в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Мои клиенти желаят да закупят тристаен апартамент, ново строителство (след 2005-та г.), с морска панорама. Желателно е да има прилежащо паркомясто или гараж.
Клиент на Мирела купува апартамент с две или три спални в Североизточните райони на град Варна. С предимство ще разглеждаме апартаменти в затворени комплекси.
Мой доверен клиент търси да купи тристаен апартамент в гр. Варна. Предпочитани райони са Електрон, ХЕИ, ОКРБ, но ще разгледаме с внимание всички предложения.
Търся за мой доверен клиент двустаен апартамент в горепосочените райони. Обзавеждането не е приоритет. Ще се разглеждат предложения на апартаменти в тухлени сгради.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи 3-СТАЕН апартамент, в посочените райони на гр. Варна. Бюджет около 65 000 евро.
Мой клиент търси просторен тристаен апартамент с хубава гледка в районите ж.к Чайка, кв. Бриз, кв. Траката, к.к Св. Св. Константин и Елена. Разглеждаме предложения в сгради с асансьор, без последен етаж.
Търся да купя за мой клиент 3- СТАЕН апартамент, може да е тип мезонет. Предпочита да бъде не обзаведен. Приемливо е само съвременно и модерно обзавеждане.
Търся да закупя за мой клиент 3-СТАЕН апартаментгр. Варна. Предпочитани райони са кв. Левски, кв. Чайка и кв. Бриз. С приоритет ще се разглеждат предложения за кв. Чайка.
Мой клиент купува 3-СТАЕН апартамент в сграда ново строителство. С добра локация в близост до спирка на градски транспорт. Предпочитани райони са Червен площад, ВИНС, Общината, Операта и ж.к. Чайка.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в нова сграда. Възможността за лесно паркиране е голямо предимство.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централната част на град Варна и с гледка към морето. Разглежда предложения с цена до 120 000 евро.
Търся да закупя за мой клиент обзаведен 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Разглеждаме жилища в сгради старо и ново тухлено строителство, задължително с асансьор. Може на първи висок ...
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет до 65 000 евро.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в горепосочените райони. За предпочитане, да бъде в нова сграда. Приоритет е цената на кв. м.