Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, кв. Левски
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на Мирела купува апартамент с две или три спални в Североизточните райони на град Варна. С предимство ще разглеждаме апартаменти в затворени комплекси.
Търся за свой клиент тристаен апартамент в центъра. С приоритет ще се разглеждат районите на кв.Чайка и кв.Левски.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да купи апартамент в посочените райони на гр. Варна. За повече информация и предложения моля да се свържете на посочения телефон.
Нова
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в районите на Колхозен пазар, Бриз или Левски. Разглеждат се предложения до посочения бюджет.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи 3- СТАЕН, просторен и луксозно обзаведен апартамент в посочените райони. Бюджет около 135 000 евро.
Мой клиент купува тристаен апартамент в сграда ново строителство (може и пред акт 15), в близост до спирки на обществен транспорт и търговски обекти. Предпочитанията са: хол с кухня минимум 20 кв. м, ...
Купувам за клиент на МИРЕЛА 2-СТАЕН обзаведен апартамент в сграда с добре поддържани общи части. Предпочитан е района на Окръжна болница. Площта на жилището да бъде над 65 кв. м.
Нова
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Левски, в близост до бул. Владислав Варненчик и Гранд Мол. Ще плаща с кредит.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Цветен квартал, в модерна сграда с приветливи и луксозни общи части.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Левски. С предимство ще оглеждаме добре обзаведени апартаменти, без нужда от ремонт.
Търся да купя за мой клиент, двустаен или тристаен апартамент с разрешение за ползване (Акт 16). В посочените райони на град Варна. Предпочитаме обзаведен и оборудван апартамент, готов за нанасяне.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в посочените райони на града ни. Да има възможност за паркиране. Разглеждаме обзаведени и неозаведеди жилища, само тухлено строителство.
Имам клиенти, които търсят да купят апартамент в град Варна, без крайни квартали. Разглеждаме всички предложения с бюджет до 50 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две или три спални в североизточните райони на гр. Варна. Основно изискване е да има голяма тераса с гледка към морето.
Купувам двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Чайка, Левски, Бриз, Виница. Разглеждаме обзаведени жилища и в строеж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент. По възможност да е обзаведен. Интересува се предимно от ново строителство, но би разгледала и старо в добро състояние.
Клиент на МИРЕЛА търси двустаен апартамент до 50 000 евро в кв. Левски, Цветен квартал, ЛК Тракия, Аспарухово. Имотът трябва да е в близост до главен булевард и удобна спирка на обществения транспорт.
Търся да купя за свои клиенти 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент, готов за нанасяне. Желателно е имота да бъде частично обзаведен. Предпочитанията са за сграда тухлено строителство с асансьор. Желани райони ...