Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, кв. Левски
Клиент на Мирела купува апартамент с две или три спални в Североизточните райони на град Варна. С предимство ще разглеждаме апартаменти в затворени комплекси.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Левски. С предимство ще оглеждаме добре обзаведени апартаменти, без нужда от ремонт.
Търся за мой доверен клиент двустаен апартамент в горепосочените райони. Обзавеждането не е приоритет. Ще се разглеждат предложения на апартаменти в тухлени сгради.
Клиент на Мирела търси да закупи апартамент в североизточните райони на гр. Варна. Задължителни изисквания са: наличието на асансьор, доброто изложение, големи и просторни стаи.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи 3- СТАЕН, просторен и луксозно обзаведен апартамент в посочените райони. Бюджет около 135 000 евро.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в град Варна. Предпочитан район е кв. Чайка, кв. Левски и кв. Бриз. Жилището да бъде необзаведено, без значение от строителството. Бюджет около ...
Търся за свой клиент тристаен апартамент в центъра. С приоритет ще се разглеждат районите на кв.Чайка и кв.Левски.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 3-СТАЕН апартамент. Сградата да бъде тухлено строителство. Предпочитан район е Завод Дружба.
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН обзаведен апартамент. Без значение от вида на строителството на сградата. Приоритетно ще се разглеждат оферти в кварталите Левски, Чайка и централната част ...
Мой доверен клиент търси да купи тристаен апартамент в гр. Варна. Предпочитани райони са Електрон, ХЕИ, ОКРБ, но ще разгледаме с внимание всички предложения.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент във Варна. Без предпочитания за конкретен район.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи 3-СТАЕН апартамент, в посочените райони на гр. Варна. Бюджет около 65 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси двустаен апартамент до 50 000 евро в кв. Левски, Цветен квартал, ЛК Тракия, Аспарухово. Имотът трябва да е в близост до главен булевард и удобна спирка на обществения транспорт.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. Предпочита ново тухлено строителство. Бюджет около 70 000 евро.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН обзаведен апартамент. Предпочитан район е кв. Бриз и м-ст Св. Никола. Достъпът да е добър. Бюджет около 75 000 евро.
Търся да купя за мой клиент 3- СТАЕН апартамент, може да е тип мезонет. Предпочита да бъде не обзаведен. Приемливо е само съвременно и модерно обзавеждане.
Търся да закупя за мой клиент 3-СТАЕН апартаментгр. Варна. Предпочитани райони са кв. Левски, кв. Чайка и кв. Бриз. С приоритет ще се разглеждат предложения за кв. Чайка.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Левски - долната част, около ул. Доктор Анастасия Желязкова. Апартаментът може да е за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в нова сграда. Възможността за лесно паркиране е голямо предимство.
Клиент на Мирела търси да закупи двустаен апартамент в строяща се сграда в град Варна. Предпочитани райони са кв. Бриз и кв. Траката.