Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, кв. Кайсиева градина
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кварталите Владиславово, Кайсиева Градина, Възраждане. Не желае първи и последен етаж. Предпочита необзаведен, може и за ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Варна, не желае предложения в района на Виница и Владислав Варненчик. Разглеждат се предложения с предстоящо разрешение за ползване, не по-късно от ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в гр. Варна, кв. Владислав Варненчик, Възраждане 1,2,3,4, Кайсиева градина, Младост 1-2, Спортна зала, Трошево, Чаталджа до 60 000Е.
Мой клиент търси да закупи обзаведен или необзаведен тристаен апартамент в гр. Варна, за предпочитане е кв. Кайсиева градина.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент до 40 000Е в гр. Варна, Кайсиева градина или Владислав Варненчик.
Мой клиент търси обзаведен или необзаведен, двустаен или тристаен апартамент във Варна, кв. Владислав Варненчик и Кайсиева градина до 35 000Е.
Търся за мой клиент тристаен необзаведен апартамент в Кайсиева градина, кв. Владиславово, може и кв.Левски. Не държи да е ремонтиран.
Мой клиент търси 1-стаен или 2-стаен апартамент в гр. Варна. Кварталът няма значение, бюджета е до 30 000 евро. Държи да е старо строителство и да е необзаведен.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имоти, като изискванията му са да има достъп от асфалтов път и наличието на морска гледка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, тухла или ЕПК строителство. Предпочита района на Колхозен пазар, но ще разглежда и други предложения, според бюджета.
Мой клиент иска да купи апартамент или малка къща, близо до морето. Бюджетът му е до 60000 евро. Интересува се от предложения за имоти от Макдрайв до Евксиноград. Може жилището да е за ремонт, както и ...
Търся да купя апартамент с една или две спални в централната част на гр. Варна. Предпочитам жилище в нова сграда, може в начален етап на строителство.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в кв. Владислав Варненчик и близките райони. Разглеждаме предложения в тухлени и панелни сгради.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартаменТ или къща в централната част на гр. Варна. Жилището трябва да не е на висок етаж и да е с лесен достъп.
Клиент на МИРЕЛА желае да купи жилище в посочените райони. Ще разглеждаме оферти в готови сгради или в строеж с цена до 40 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две спални в гр. Варна. Жилището трябва да е на етаж, не по-висок от четвърти. Вида на строителство не е от значение.