Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, кв. Гръцка махала
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търси да купи жилище в централен район до 58 000 евро, има парите в кеш, не желае да тегли кредит.
Агенция Мирела търси тристаен апартамент в центъра на град Варна. Жилището да е в луксозна сграда с добре поддържани общи части. Да има простор и светлина Възможност за паркомясто. Бюджет 200 000 евро.
Мой клиент купува тристаен апартамент. Предпочита да е близо до центъра на града. Бюджетът е около 55000 Евро. На разположение сме за огледи и предоставяне на капаро.
Купувам за доверени клиенти апартамент или малка къща. Задължително условие е имотът да разполага с две спални и да бъде тухлено строителство.
Клиент на МИРЕЛА желае да купи тристаен апаргамент в централната част на града. С предимство ще разглеждаме добре обзаведени жилища в тухлени сгради.
Купувам веднага апартамент с две спални в кв. Гръцка махала. Желателно е да бъде обзаведен и в много добро общо състояние.
Търся да купя апартамент с две спални в центъра на града, в кв. Гръцка махала. Желателно е дневната и спалните да са просторни. Без претенции към етажа.