Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, кв. Бриз
Клиент на Мирела купува апартамент с две спални в Североизточните райони на град Варна. По възможност апартаментът да бъде напълно завършен. Предпочитани са имоти в комплекс с контролиран достъп.
Търся да купя за мои клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет около 50 000 евро.
Нова
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в района на кв. Бриз. Апартаментът да е просторен, слънчев и добре обзаведен. Към имота да има паркомясто. Бюджет около 155 000 евро.
Клиентът ми иска да купи тристаен апартамент с морска панорама в кв. Бриз. Ще разглеждаме предложения в сгради ново строителство, с фронтална морска панорама.
Клиент на Мирела търси да закупи апартамент в североизточните райони на гр. Варна. Задължителни изисквания са: наличието на асансьор, доброто изложение, големи и просторни стаи.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи 3- СТАЕН, просторен и луксозно обзаведен апартамент в посочените райони. Бюджет около 135 000 евро.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в град Варна. Предпочитан район е кв. Чайка, кв. Левски и кв. Бриз. Жилището да бъде необзаведено, без значение от строителството. Бюджет около ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи просторен апартамент на висок етаж в нова сграда в ТОП центъра на град Варна. Задължително условие е да има паркомясто или гараж в сградата. Трябва да има голяма дневна ...
Търся за свой клиент тристаен апартамент в центъра. С приоритет ще се разглеждат районите на кв.Чайка и кв.Левски.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да купи апартамент с цел инвестиция в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи тристаен апартамент в кв. Бриз. С предимство ще разглеждаме апартаменти с морска панорама.
Мои клиенти желаят да закупят тристаен апартамент, ново строителство (след 2005-та г.), с морска панорама. Желателно е да има прилежащо паркомясто или гараж.
Клиент на Мирела купува апартамент с две или три спални в Североизточните райони на град Варна. С предимство ще разглеждаме апартаменти в затворени комплекси.
Мой доверен клиент търси да купи тристаен апартамент в гр. Варна. Предпочитани райони са Електрон, ХЕИ, ОКРБ, но ще разгледаме с внимание всички предложения.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент във Варна. Без предпочитания за конкретен район.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи апартамент в кв. Бриз. Имотът трябва да има добър достъп, три самостоятелни стаи и морска панорама.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи 3-СТАЕН апартамент, в посочените райони на гр. Варна. Бюджет около 65 000 евро.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. Предпочита ново тухлено строителство. Бюджет около 70 000 евро.
Купувам апартамент в к-с с контролиран достъп, с басейн и охрана, в комплексите Албена, Зл. пясъци, Сл. ден, Св. Св. Константин и Елена. Морската панорама е задължително изискване за клиента ми.
Мой клиент търси просторен тристаен апартамент с хубава гледка в районите ж.к Чайка, кв. Бриз, кв. Траката, к.к Св. Св. Константин и Елена. Разглеждаме предложения в сгради с асансьор, без последен етаж.