Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, кв. Аспарухово
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да купи апартамент с цел инвестиция в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент с изглед към морето. С приоритет ще се разглеждат оферти в кв. Аспарухово и м-т Свети Никола. Важно при избора е наличието на гледка към морето. Бюджета ...
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент във Варна. Без предпочитания за конкретен район.
Търся да закупя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент. С приоритет ще се разгледат оферти за ново строителство в кв. Аспаухово.
Търся да купя за мой клиент 3- СТАЕН апартамент, може да е тип мезонет. Предпочита да бъде не обзаведен. Приемливо е само съвременно и модерно обзавеждане.
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в кв. Аспарухово, в близост до морската градина и центъра на квартала. Може да бъде в района на м-ст Вилите. Приемливо е и в комплекс с контрол на достъпа. Бюджет ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в нова сграда. Възможността за лесно паркиране е голямо предимство.
Търся за свои клиенти студиа, двустайни и тристайни апартаменти с цел инвестиция и отдаване под наем. Разглеждаме всички обяви в спокойни райони около Варна, в близост до плажа. Може и в гр. Несебър, ...
Клиент на Мирела търси да закупи двустаен апартамент в строяща се сграда в град Варна. Предпочитани райони са кв. Бриз и кв. Траката.
Клиент на Мирела търси да закупи апартамент с две спални в град Варна. Предпочитан район е кв.Траката.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в горепосочените райони. За предпочитане, да бъде в нова сграда. Приоритет е цената на кв. м.
Мой клиент търси да закупи един 1-СТАЕН и един 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Възраждане 3. Разглеждаме ново тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в град Варна, задължителоно на последен етаж. Без предпочитания за район.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи за свой близък апартамент в централната част на гр. Варна. Разглеждаме всички предложения до 60 000 евро.
Клиент на агенция Мирела, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Мой клиент търси да купи 2-СТАЕН апартамент в района на Окръжна болница. Разглеждаме предложения с цена до 50 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2- стаен или 3- стаен тухлен апартамент в района на кв. Аспарухово, гр. Варна. Сградата може да е в строеж.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Клиент на МИРЕЛА, търси да закупи няколко тристайни апартаменти. Разглеждаме предложения в строеж или проект. Важно при избора е морката панорама. Целта на покупката е инвестиция и отдаване на имотите ...
Търся да купя за мой клиент къща в кв. Аспарухово или 3- СТАЕН апартамент в кв. Кайсиева градина. Приоритетно разглеждаме предложения за къща. Бюджет около 65 000 евро.