Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Варна, Център
Нова
Мой доверен клиент купува ВЕДНАГА двустаен апартамент в централната част на града или в кварталите Левски и Цветен. С предимство ще разглеждаме добре обзаведени жилища, в нова и представителна сграда.
Мой клиент търси да купи 3-стаен апартамент в град Варна. Разглежда в южните райони и централната част.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Търся за мой клиент апартамент или къща за инвестиция като ваканционен имот, с цел отдаване под наем за нощувки. Предпочита в идеален център, като състоянието на имота е без значение. Важно изискване ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в централната част на град Варна. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент тристаен или многостаен апартамент в гр. Варна. Предпочита идеален център. Държи да е ново строителство и да има две паркоместа.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в посочения район на комуникативно място, близо до Варненска Опера.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в сграда с асансьор, тухлено строителство или един 3-стаен и един 1-стаен в една и съща сграда.
Клиент на МИРЕЛА купува тристаен апартамент в централната част на град Варна. Приоритетно ще бъдат разглеждани имоти с паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. Варна. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 130000 евро.
Клиентът ми търси 2-стаен апартамент в централните части на града. Разполага с бюджет от около 70 000 евро. Огледите са само с предварителна уговорка, защото не живее във Варна.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи апартамент е една или две спални в широк център на град Варна. Интересуваме се от ново строителство и от завършени апартаменти.
Мой клиент търси да купи апартамент, предпочита в кв. Бриз или кв. Левски. Локацията и близостта до спирка на градския транспорт са от съществено значение. Бюджет 90 000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в топ центъра на град Варна. Предложения в периферията на центъра няма да се гледат.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в идеалния център на гр. Варна или на пешеходно разстояние от плаж. Няма претенции относно обзавеждането.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в района ОКРБ гр. Варна. Като основно изисквания е имота да има два санитарни възела, две спални и да е на първи жилищен етаж. Ще се ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в центъра на гр. Варна, в сграда с асансьор, в близост до Колхозния пазар.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция. Ще бъдат разглеждани оферти в посочените райони. Ще плаща кеш. Готов е за бърза сделка.