Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна, Техникумите (Конфуто)
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в посочените райони на гр. Варна. Предпочита да бъде обзаведен. Предимство при избора на имот ще бъде доброто южно изложение и разположението на жилището ...
Доверен клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Северозападните и Североизточните райони на гр. Варна. С предимство ще се разглеждат оферти подходящи за живеене.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН апартамент, ново строителство. Интересуваме се от жилища на по-висок етаж с просторна гледка. Предпочитани райони са кв. Бриз, кв. Левски и прилежащите ...
Търся два двустайни апартамента в централната част на града. С цел инвестиция и отдаване под наем. За цена до 40000 евро всеки.
Клиент на Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище. Може да е в строяща се сграда, без довършителни дейности. Предпочитан район е кв. Виница.
Мой клиент търси двустаен апартамент. Предпочита последен етаж. Задължително е да има морска панорама.
Клиент на Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище в крайградската част. Квартал Виница е предпочитан.
Търся за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в района на Окръжна болница, в сграда тухлено строителство. Желателно е жилището да е с квадратура около 70 кв. м.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в кв. Левски, кв. Цветен квартал и кв. Бриз. За предпочитане е сградата да бъде ново строителство и да има асансьор.
Купувам двустаен апартамент в централната част на града. Желателно е да е ново строителство, но разглеждаме предложени в панелни и стари тухлени сгради. Задължително условие е да е с южно изложение.
Търся да купя за мой клиент КЪЩА, 2- СТАЕН или 3- СТАЕН апартамент в гр. Варна в посочеите райони. Бюджета е около 30 000 евро.
Купувам за мой клиент 2- СТАЕН апартамент в района на Колхозен пазар. Предпочитаме имота да не е на последен етаж, да бъде с добро изложение и по възможност да има голяма тераса.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи 2- СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в посочените райони на град Варна.
Доверен клиент на Мирела търси да закупи двустаен апартамент североизточните райони на гр. Варна. Предпочитани квартали са Левски и Базар Левски.
Частна обява
Търся да купя до начало на лято във Варна 2- 3 -стаен апартамент, тухла, 1-2 етаж, без ремонт и без обзавеждане.