Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна, к.к. Св.св. Константин и Елена
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, не много голям, обзаведен с цел инвестиция в курортите Златни пясъци, Слънчев ден, Св. Константин и Елена.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в к.к. Св.св. Константин и Елена, к.к. Златни Пясъци или м-т Евксиноград. Апартаментът може да е необзаведен.
Мой клиент купува двустаен апартамент в к.к. Св. Св. Константин и Елена. Да е на 3-ти или 4-ти етаж. Изложението предпочита да е изток/ юг.
Мой клиент купува 2-стаен или 3-стаен апартамент в цяла Варна. Няма предпочитания за квартал. Търси само панел и ЕПК. Може имота да е за ремонт.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените квартали. Да не е партер и последен етаж и да има балкон или тераса.
Мой клиент търси да закупи два едностайни необзаведени апартаменти в гр. Варна или близо до Варна, на около 20км. до 20 000E.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в курортите Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Слънчев ден. Предпочита жилището да е обзаведено.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в к.к. Св.св. Константин и Елена. Предпочитат обзаведен апартамент, на по-нисък етаж, може и първи. Изискването им е да има басейн с минерална вода.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент на последен етаж с голяма тераса, който да се намира извън града - за предпочитане в курорта Св. Св. Константин и Елена или Евксиноград.
Мой клиент търси 1-стаен или 2-стаен апартамент в гр. Варна. Кварталът няма значение, бюджета е до 30 000 евро. Държи да е старо строителство и да е необзаведен.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент с локация, в която има възможност за паркиране. Важно условие - да бъде със статут на ОФИС или АТЕЛИЕ.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в посочения район, в близо до резиденция Евксиноград. С предимство се разглеждат предложения в комплекс Амадеус.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да купя 2-СТАЕН апартамент в североизточните райони на града. Предпочитанията са за жилище с обзавеждане и оборудване, готово за нанасяне.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Варна. Разглежда предложение с площ около 50 кв. м, до 30 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи двустаен апартамент в крайградските зони на град Варна. Предпочитанията са за к.к. Златни пясъци и района.
Търся двустаен или тристаен апартамент с гледка море в районите на к.к Св.Св. Константин и Елена, к.к Златни Пясъци, к-с Ривиера. Предпочитам елитен комплекс, на минути пеша до море.
Частна обява