Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна, к.к. Слънчев ден
Търся за мой клиент двустаен апартамент, не много голям, обзаведен с цел инвестиция в курортите Златни пясъци, Слънчев ден, Св. Константин и Елена.
Мой клиент купува 2-стаен или 3-стаен апартамент в цяла Варна. Няма предпочитания за квартал. Търси само панел и ЕПК. Може имота да е за ремонт.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените квартали. Да не е партер и последен етаж и да има балкон или тераса.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в курортите Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Слънчев ден. Предпочита жилището да е обзаведено.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент на последен етаж с голяма тераса, който да се намира извън града - за предпочитане в курорта Св. Св. Константин и Елена или Евксиноград.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент с локация, в която има възможност за паркиране. Важно условие - да бъде със статут на ОФИС или АТЕЛИЕ.
Търся да купя 2-СТАЕН апартамент в североизточните райони на града. Предпочитанията са за жилище с обзавеждане и оборудване, готово за нанасяне.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи двустаен апартамент в крайградските зони на град Варна. Предпочитанията са за к.к. Златни пясъци и района.
Частна обява