Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна, кв. Левски
Имам клиенти, които търсят да купят апартамент в град Варна, без крайни квартали. Разглеждаме всички предложения с бюджет до 50 000 евро.
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в гр. Варна. Предпочитанрайон е кв. Левски. Приемливо е имота да бъде в строяща се сграда. Бюджетът е около 90 000 евро.
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в посочените райони на гр. Варна. Предпочита да бъде обзаведен. Предимство при избора на имот ще бъде доброто южно изложение и разположението на жилището ...
Доверен клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Северозападните и Североизточните райони на гр. Варна. С предимство ще се разглеждат оферти подходящи за живеене.
Клиент на МИРЕЛА търси двустаен апартамент до 50 000 евро в кв. Левски, Цветен квартал, ЛК Тракия, Аспарухово. Имотът трябва да е в близост до главен булевард и удобна спирка на обществения транспорт.
Клиент на МИРЕЛА търси двустаен апартамент в посочените райони на град Варна. Бюджет до 60000 евро. Разглеждаме предложения и на апартаменти без довършителни работи.
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, сградата да бъде ново строителство, може и в проект. С приоритет ще се разглеждат оферти в районите на кв. Бриз, кв. Левски и кв. Изгрев.
Търся да купя за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в посочените райони на гр. Варна. Разглеждаме предложения както в тухлени така и в панелни сгради.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Варна, в кв. Левски. Апартаментът да е на добра локация и да не е преходен.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН апартамент, ново строителство. Интересуваме се от жилища на по-висок етаж с просторна гледка. Предпочитани райони са кв. Бриз, кв. Левски и прилежащите ...
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН обзаведен апартамент, който да е ново строителство. С приоритет се разглеждат оферти в кв. Левски.
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН обзаведен апартамент. Без значение от вида на строителството на сградата. Приоритетно ще се разглеждат оферти в кварталите Левски, Чайка и централната част ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в кв. Левски. В близост до Очна клиника Света Петка, МБАЛ Света Марина и Технически университет гр. Варна. Бюджета е около 55 000 евро.
Купувам за клиент на МИРЕЛА 2-СТАЕН апартамент. Да бъде в нова сграда, тухлено строителство, жилище с южно изложение. Предпочитан район е кв. Левски.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Левски и Цветен квартал. Сградата да е тухлена, може и в строеж.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в нова сграда тухлено строителство. Предпочитан район е кв. Левски в близост до Технически университет. Бюджета е около 50 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство, който да не е обзаведен. Ще се гледат оферти в кв. Левски.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Левски - долната част, около ул. Доктор Анастасия Желязкова. Апартаментът може да е за ремонт.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи къща или апартамент в посочените райони на град Варна. Бюджет около 50 000 евро.
Клиент на Мирела търси да закупи двустаен апартамент в строяща се сграда в град Варна. Предпочитани райони са кв. Бриз и кв. Траката.