Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна, кв. Бриз
Търся да купя за мой клиент 2- СТАЕН апартамент в района между Делфинариума и Парк-паметник на българо-съветската дружба. С приоритет ще се разглеждат офертите в кв.Бриз. Жилището в никакъв случай да ...
Клиент на Мирела купува апартамент с две спални в Североизточните райони на град Варна. По възможност апартаментът да бъде напълно завършен. Предпочитани са имоти в комплекс с контролиран достъп.
Търся да купя за мои клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет около 50 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН апартамент. Районите не са от голямо значение, важна е имота да е на цена около 40 000 евро. Други акценти в търсенето са добрия достъп, не висок етаж, състояние ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в долната част на кв. Бриз. Търсим представителна сграда, с добре поддържани общи части. Желателно е жилището да бъде напълно завършено, ще разгледаме и предложения ...
Търся два двустайни апартамента в централната част на града. С цел инвестиция и отдаване под наем. За цена до 40000 евро всеки.
Клиент на Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище. Може да е в строяща се сграда, без довършителни дейности. Предпочитан район е кв. Виница.
Купувам спешно за мой клиент къща или двустаен апартамент в град Варна. Може да е нова сграда или за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА тьрси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Без значение от вида строителство. Бюджет 40 000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент. Задължително изискване е да е ново строителство. С приоритет ще се гледат оферти във Възраждане.
Мой клиент търси двустаен апартамент. Предпочита последен етаж. Задължително е да има морска панорама.
Купувам за мой клиент просторен, стилно обзаведен двустаен апартамент в кв. Бриз, в сграда ново строителство.
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, сградата да бъде ново строителство, може и в проект. С приоритет ще се разглеждат оферти в районите на кв. Бриз, кв. Левски и кв. Изгрев.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да купи апартамент с цел инвестиция в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Мой клиент купува 2-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет около 40 000 евро. Готови сме да реагираме за оглед и депозит.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Бриз, Централна част на града. Без първи и последен етаж.
Клиент на Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище в крайградската част. Квартал Виница е предпочитан.
Мой клиент търси да закупи спешно 2-стаен апратамент в града. Площ от 60 кв. м до около 90 кв. м. Без обзавеждане.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в североизточните райони на гр. Варна. С приоритет се гледат оферти ново строителство с Акт 16.
Търся за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в района на Окръжна болница, в сграда тухлено строителство. Желателно е жилището да е с квадратура около 70 кв. м.