Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна, кв. Аспарухово
Клиент на агенция Мирела търси двустаен апартамент в готова сграда в кв. Аспарухово. Задължително среден етаж с асансьор. Бюджет 40 000 евро.
Клиент на агенция Мирела, купува двустайно жилилище в нова тухлена сграда в квартал Аспарухово. Разглежда също и предложения на зелено.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Варна. Разглежда предложение с площ около 50 кв. м, до 30 000 евро.
Купувам за мой доверен клиент двустаен апартамент до Парка на кв. Аспарухово. Търсим представителна сграда, с добре поддържани общи части. Желателно е жилището да бъде с довършителни работи.
Купувам за мой доверен клиент двустаен апартамент в кв. Аспарухово. Търсим представителна сграда, с добре поддържани общи части. Желателно е жилището да бъде с довършителни работи.
Клиент на Мирела търси апартамент във Варна.Няма претенции за район,да е малко жилището и по възможност на ниска цена. Бюджет 40 000 евро.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в строеж. Районите са кв. Аспарухово и Виница. Среден етаж с асансьор. Бюджет 50 000 евро.
Клиент на агенция Мирела, купува двустайно жилище в квартал Аспарухово. Разглежда предложения главно тухлено строителство с Акт 16 , но е склонна да гледа и старо строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...