Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна, Център
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в посочените Централни райони, в близост до ВИНС, морската градина. Само ново строителство, може и преди АКТ16.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в топ центъра на град Варна. Предложения в периферията на центъра няма да се гледат.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент с голяма тераса в централните райони. Желателно е да е на по-горен етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Варна. Не желае крайни и отдалечени райони. Разглеждат се и оферти на партер или последен етаж. Предпочита обзаведен и завършен апартамент.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в град Варна, в централните части, който да е в добро състояние. Може и без обзавеждане.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси да закупи двустаен апартамент, независимо обзаведен или не в Централните квартали на Варна - до Морската градина и Гранд мол. Висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да купя за мой клиент 2- СТАЕН необзаведен апартамент в центъра на гр. Варна. Желателно е да бъде с южно или югоизточно изложение.
Търся за мой клиент къща или апаратамент с цел инвестиция в широк център. Няма предпочитание за обзавеждане, може да е за лек ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в град Варна, в централните части до 60 000 евро. Може и обзаведен.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Двойка търсят едностаен или двустаен апартамент във Варна, в центалните райони. Може и полуобзаведен - с баня и кухня.
Търся за мой клиент двустаен необзаведен или обзаведен, може и на акт 15 със скоро получаване на АКТ 16 в Централни райони на Варна около кв. Бриз.
Мой клиент търси за закупи 2-стаен апартамент във Варна, Централните части, ЛК Тракия, Гранд Мол, ЗК Тракия, Мак Драйв. Бюджет до 65000 евро.
Търси двустаен обзаведен апартамент до 60 000лв. в град Варна в Централни райони като ЛК Тракия, кв. Нептун, ХЕИ, кв. Цветен квартал, Център.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна. Не желае крайни квартали. Бюджетът е до 40000 евро.
Мой клиент търси двустаен обзаведен или необзаведен апартамент във Варна, Център-посока Златни пясъци. Без 1ви и последен етаж.
Купувам обзаведен двустаен апартамент за мой клиент в изброените райони. Предимно се разглеждат предложения от ж.к. Възраждане.
Мой клиент търси да купи необзаведен двустаен апартамент в изброените райони, като предпочитан е р-н Генералите. Разглеждат се предимно предложения подходящи за инвестиция.
Мой клиент купува 2-стаен или 3-стаен апартамент в цяла Варна. Няма предпочитания за квартал. Търси само панел и ЕПК. Може имота да е за ремонт.