Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна, к.к. Златни пясъци
Клиент на агенция Мирела, купува студио или двустаен в района на Манастирски рид. Търси с цел инвестиция и ще живее само през летните месеци.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в района на кв. Възраждане, Трошево и Младост. Ново строитество. Обзаведен апартамент. Бюджет 50 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Варна. Разглежда предложение с площ около 50 кв. м, до 30 000 евро.
Клиент на агенция Мирела купува двустаен апартамент в района на Евксиноград и кк Св. св. Константин и Елена
Клиент на агенция Мирела търси двустаен апартамент в района на Константин и Елена. Сградата с акт 16, среден етаж. Бюджет 70 000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения за к.к. Златни пясъци. Бюджетът е до 50000 евро.
Клиент на Мирела търси двустаен ваканционен апартамент. Районите са Златни пясъци, Константин и Елена, Траката и Ален Мак. Жилището трябва да е обзаведено и оборудвано. Бюджет 50 000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на агенция Мирела, купува двустайно необзаведено жилище в района на к.к. Слънчев ден и Манастирски рид.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в района на К.к. Константин и Елена. Жилището да е на среден етаж в сграда с акт 16. Бюджет 60 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи двустаен апартамент в крайградските зони на град Варна. Предпочитанията са за к.к. Златни пясъци и района.
Търся двустаен или тристаен апартамент с гледка море в районите на к.к Св.Св. Константин и Елена, к.к Златни Пясъци, к-с Ривиера. Предпочитам елитен комплекс, на минути пеша до море.