Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Варна
Търся за мой доверен клиент двустаен апартамент в горепосочените райони. Обзавеждането не е приоритет. Ще се разглеждат предложения на апартаменти в тухлени сгради.
Търся да купя за мой клиент 2- СТАЕН апартамент в района между Делфинариума и Парк-паметник на българо-съветската дружба. С приоритет ще се разглеждат офертите в кв.Бриз. Жилището в никакъв случай да ...
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Търся да купя за мой клиент три самостоятелни къщи, които по възможност да са с общ двор или съседни в комплекс. В близките села до гр. Варна.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, в сграда ново строителство. Предпочитан район е ЛК Тракия, ХЕИ, Окръжна болница и кв. Цветен квартал. Бюджет около 50 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Варна, в района на кв. Чаталджа. Изискването е за ново, качествено и луксозно строителство. Задължително с паркомясто!
Клиент на Мирела купува апартамент с две спални в Североизточните райони на град Варна. По възможност апартаментът да бъде напълно завършен. Предпочитани са имоти в комплекс с контролиран достъп.
Клиент на Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент в централната част на град Варна. Предпочита ново строителство.
Търся да купя за мои клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет около 50 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН апартамент. Районите не са от голямо значение, важна е имота да е на цена около 40 000 евро. Други акценти в търсенето са добрия достъп, не висок етаж, състояние ...
Търся за мой клиент луксозен апартамент, с хубава морска панорама, в кв. Бриз, район Спортна зала, кв. Чайка. Достъпът до сградата трябва да е отличен. Обзавеждането - стилно и качествено.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в долната част на кв. Бриз. Търсим представителна сграда, с добре поддържани общи части. Желателно е жилището да бъде напълно завършено, ще разгледаме и предложения ...
Търся да купя за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в сграда ново строителство. Предпочитани райони са Окръжна болница, Спортна зала и кв. Чайка.
Мой клиент купува двустаен апартамент, в сграда тухлено строителство. Предпочитаният район е кв. Левски.
Търся два двустайни апартамента в централната част на града. С цел инвестиция и отдаване под наем. За цена до 40000 евро всеки.
Клиент на Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище. Може да е в строяща се сграда, без довършителни дейности. Предпочитан район е кв. Виница.
Купувам спешно за мой клиент къща или двустаен апартамент в град Варна. Може да е нова сграда или за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА тьрси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Без значение от вида строителство. Бюджет 40 000 евро.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН обзаведен апартамент в района на Окръжна болница. Предпочита сграда тухлено строителство с добре поддържани общи части.
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в района на кв. Левски, в близост до медицински център. Апартаментът може да бъде обзаведен или необзаведен. Без значение от вида на строителство. Бюджета ...