Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Варна, кв. Цветен квартал
Клиент на Мирела търси едностаен апартаемент може и в строеж. Нова сграда с асансьор. Предпочитан район е Цветен квартал. Бюджет 25 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи едностаен апартамент в североизточните райони на град Варна. С предимство ще оглеждаме апартаменти в нови сгради.
Клиента иска да си закупи жилище,може и партер,със статут на гараж.Бюджета му е малък максимум до 40000 евро,ще имат осигурени 20000 евро,а останалите с кредит.
Клиент на Мирела, търси едностаен апартамент в района на Левски и Цветен кв. Може ново строителство, но да е завършен грубия строеж. Среден етаж с асансьор. Бюджет 30 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи едностаен / двустаен апартамент в гр. Варна. С предимство разглеждаме районите Левски и Цветен квартал.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи едностайно жилище в централната част на гр. Варна. Имотът трябва да е в добро състояние, обзаведен.
Търся спешно за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. Варна. Разглеждаме предложения и в строящи се сгради, без партер и сутерен.
Купувам едностаен или двустаен апартамент в североизточните или северозападните райони на града. Готови сме за бърза сделка!