Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Варна, Център
Търся два двустайни апартамента в централната част на града. С цел инвестиция и отдаване под наем. За цена до 40000 евро всеки.
Клиент на МИРЕЛА тьрси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Без значение от вида строителство. Бюджет 40 000 евро.
Купувам за мой клиент имот, в сграда тухлено строителство. Без предпочитания за статута и района. Изключение при подбора на имота са крайните квартали на гр. Варна. Покупката е с цел инвестиция. Бюджет ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи 1- стаен или 2- стаен апартамент в посочените райони на град Варна. Бюджет около 30 000 евро.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН обзаведен апартамент в централната част на гр. Варна. Предпочитана локация е в близост до Бизнес хотела.
Търся да купя за мой клиент 1- СТАЕН апартамент или студио в централната част на града. Сградата да е ново строителство, може и в проект. Разглеждаме подходящи предложения и над предвидения бюджет от ...
Клиент на Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище в крайградската част. Квартал Виница е предпочитан.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в централната част на град Варна, на добра и комуникативна локация.
Купувам за мой доверен клиент двустаен апартамент в посочените райони. Ще се обърне внимание на обзаведени имоти със статут на апартамент. Приоритет е локацията.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи 1-СТАЕН апартамент в Централната част на града. Покупката е с цел инвестиция. Важна е лакацията на жилището, да бъде в близост до главен булевард, магазини и спирка на обществения ...
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в централната част на града. Ще разгледаме с внимание всички предложения, без първи и последен етаж.
Търся едностаен или двустаен тухлен апартамент (около 45 кв. м) в ТОП центъра на града. Жилището може да е за ремонт. Купувам бързо, без кредит, имам възможност за бърза сделка.
Купувам едностаен апартамент за мой клиент в централните части на Варна, обзаведен в близост до спирка на обществен транспорт.
Купувам офис в централната част на града, близо до Съдебната палата. Може да бъде едностаен или двустаен, но да има възможност да се ползва и като офис.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 1-СТАЕН или 2- СТАЕН апартамент на комуникативно място. Предпочита районити на Окръжна болница и централната част на града.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в гр. Варна. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 15000 евро.
Търся за мой клиент, едностаен или двустаен апартамент в централната част на град Варна. Предпочитаме да няма нужда от основен ремонт, да е възможно настаняването.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в централната част на гр. Варна, в близост до спирки на градски транспорт.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна, може и ново строителство. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.