Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Варна
Клиент търси да закупи едностаен апартамент в град Варна, кв. Левски или широк център. Може и необзаведен и до 30 000 евро.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в центъра на гр. Варна. Разглеждат се обзаведение и необзаведени.
Търся за мой клиент партерно помещение, тип ателие в Трошево, Възраждане, Младост. Бюджетът е до 40 000 евро.
Търся за клиент апартамент в сграда ново строителство. Разглежда в кв. Левски, за предпочитане с или пред АКТ 16.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, който да не е на партер или последен етаж и да се предлага в добро състояние.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. С предимство се разглеждат предложения с акт 16.
Купувам едностаен или двустаен апартамент в близост до Икономическия или Медицинския университет. Жилището трябва да е в перфектно състояние, с подменена дограма и качествено оборудвана баня. Може и с ...
Търся за мой клиент къща или апаратамент с цел инвестиция в широк център. Няма предпочитание за обзавеждане, може да е за лек ремонт.
Клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент. Разглежда предложения без панел, до 4-ти етаж, в посочените квартали, наличието на асансьор е предимство.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в кварталите Владиславово и Кайсиева градина. Интересува се от ново строителство.
Мой клиент купува едностаен апартамент в кв. Цветен квартал. Желае да се намира в близост до ул. Ян Палах и стадион Спартак.
Търся за мой клиент да закупи едностаен апартамент, който може да е със статут на офис или двустаен. Предпочитани райони - централни.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Възраждане 1 и ж.к. Възраждане 2. Разглежда само тухлено строителство.
Търся за мой клиент да закупи едностаен обзаведен апартамент на тихо и спокойно място. Ще купува с кредит, поради което разглеждаме предложения само с получен АКТ 16.
Двойка търсят едностаен или двустаен апартамент във Варна, в центалните райони. Може и полуобзаведен - с баня и кухня.
Мой клиент търси едностаен или двустаен апартамент в гр.Варна, Цветен квартал до 19 000E. Независимо дали е обзаведен или необзаведен, за предпочитане е новото строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град Варна. Разглежда в м-т Евксиноград. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент на втори или по-горен етаж, по възможност с асансьор. Да се намира в централна част на града.