Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Варна
Мои клиенти търсят да закупят къща извън града. Искат строителството на имота да е ново, да имат дворно пространство и достъпът да е от асфалтов път.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в сграда с асансьор, тухлено строителство или един 3-стаен и един 1-стаен в една и съща сграда.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в идеалния център на гр. Варна или на пешеходно разстояние от плаж. Няма претенции относно обзавеждането.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам едностаен апартамент в посочените райони, с лесен достъп до обществен транспорт. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент, който по възможност на се предлага с обзавеждане. Няма изисквания към етаж, може да е и на партер.
Клиент на Мирела търси да закупи двустаен апартамент в североизточните райони на гр. Варна. С предимство се гледат оферти в близост до плажната ивица.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района, който може да е за основен ремонт. Клиентът държи да закупи имот, който да не е в сграда ново строителство.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент с цел инвестиция в кв. Цветен квартал. С приоритет ще се разглеждат оферти на имоти, които се предлагат след ремонт.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град Варна. Да се намира на комуникативно място, в близост до удобен градски транспорт.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент в град Варна- Траката, Левски, Бриз и Виница. Да не е на партерен етаж. Обзавеждането е без значение стига да е в добро състояние.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочения район на комуникативно място, с бърз достъп до спирка на обществен транспорт.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочения квартал, който по възможност да се намира в близост до ул. Ян Палах.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочените райони на комуникативно място. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град Варна. Да се намира на комуникативно място и да има достъп до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент 1,2-СТАЕН апартамент в централната част на град Варна. По възможност да е обзаведен и на не много висок етаж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Варна. Желателно е да бъде обзаведен. Без първия и последния етажи.
Търся за мой клиент маломерен/едностаен апартамент в централните зони на Варна - Лятно Тракия, Зимно Тракия, Левски, Цветен квартал, Окръжна болница. Бюджет - до 28000 евро.
Ексклузив
Чуждестранен клиент на Мирела търси да закупи студио или апартамент в централната част на град Варна, в близост до Морската градина.