Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Варна
Очаквайте скоро тази оферта да бъде обявена официално. В момента изясняваме всички параметри и условия по предлагането на имота. Възможни са промени в публикуваните данни. За предварителна информация, ...
Очаквайте скоро тази оферта да бъде обявена официално. В момента изясняваме всички параметри и условия по предлагането на имота. Възможни са промени в публикуваните данни. За предварителна информация, ...
Клиен търси да закупи 1-стаен апартамент в широк център до 25 000 евро, на 2-ри, 3-ти и 4-ти етаж. Строителството е без значение, за предпочитане тухла. Състоянито да е добро и да с е с акт 16.
Клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент, по възможност обзаведен в района широк център, колхозен пазар, образцов дом. Бюджет 30 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси едностаен апартамент в централната част на град Варна. Имотът да е подходящ за инвестиция. Може последен етаж. Бюджет 30 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси двустаен апартамент в района на кв. Виница. Ново строителство, може и в строеж. Бюджет 35 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в централната част на града с цел инвестиция- отдаване под наем в добро състояние, без нужда от ремонт. Бюджет до 50 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси едностаен апартамент в централните райони на гр. Варна. Жилището да не е за ремонт, бюджет 25 000 евро.
Агенция Мирела търси за свой клиент едностаен апартамент Св. св.Константин и Елена. Жилището да е в нова сграда без такса поддръжка. Бюджет 35 000 евро.
Клиетн на агенция Мирела търси двустаен апартамент в гр. Варна. Районът не е от голямо значение. Тухлено строителство на среден етаж. Жилището ще се ползва за ваканция през летните месеци. Трябва да е ...
Клиент на агенция Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище в добро състояние. Предпочитани райони Гранд мол, Лятно и Зимно кино Тракия. Широк център.
Клиент на Мирела търси едностаен или двустаен апартамент в района на Гръцка махала и идеален център. Старо масивно строителство без нужда от ремонт. Бюджет 40 000 евро.
Клиент на Мирела търси да закупи едностаен апартамент в района на кв. Виница Да е обзаведен, за целогодишно ползване. Бюджет 20 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси едностайно жилище на партерен етаж. Да бъде в по-оживен район, без крайни квартали. Бюджет до 20 000 евро.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи едностаен партер,сутерен или първи жилищен етаж за инвестиция. Бюджет 40 000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения за централни квартали. Бюджетът е до 40000 евро.
Клиент на Мирела търси едностаен апартамент на среден етаж, в кв. Виница гр. Варна. Сградата може да е на акт 14 или акт 15. До ключ или по БДС /шпакловка или замазка/. Бюджет 25 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси за покупка малък апартамент в кв. Виница. Ново строителство. Бюджет 25 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи едностаен апартамент в североизточните райони на град Варна. С предимство ще оглеждаме апартаменти в нови сгради.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...