Вие търсите: Купувам имоти, град Варна
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент, с когото работя търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда в новострояща се сграда, с басейн и гледка към морето.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда в посочените квартали, с АКТ 16, в затворен комплекс и с гледка.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент. Разглеждат се всички квартали, без кв. Владислав Варненчик.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, като с приоритет ще се разглеждат оферти в централната част на града с бърз достъп до университет.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. Варна. Не желае крайградски зони и крайни квартали. Бюджетът е до 130000 евро.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в централните части на гр. Варна, за предпочитане необзаведен. Не желае да се намира на първи или последен етаж.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имоти, като изискванията му са да има достъп от асфалтов път и наличието на морска гледка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент с локация, в която има възможност за паркиране. Важно условие - да бъде със статут на ОФИС или АТЕЛИЕ.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент (задължително с 2 спални) във Варна, в сграда ново строителство (след 2010 г.), която вече да е получила АКТ 16. Предпочита широк център. Разглежда както ...
Търся за мои клиенти къща в гр. Варна и близките райони. Предпочитат завършена къща, с най-малко две спални.
Купувам за клиент парцел в крайградските зони на град Варна. Задължително условие са морската панорама и добрият достъп.
Частна обява
Частна обява
Търся да купя до начало на лято във Варна 2- 3 -стаен апартамент, тухла, 1-2 етаж, без ремонт и без обзавеждане.
Частна обява