Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, Гранд Мол Варна
Мой клиент търси да закупи 2-стаен необзаведен апартамент, да има акт 16, може и обзаведен, тухлен апартамент в Широк Център до 40 000Е. До 5-6етаж.
Мои клиенти търсят да наемат магазин с едно помещение за сувенири във Варна в Идеален Център, да има човекопоток до около 30-50кв.м.
Клиент търси да купи къща в посочените квартали. Задължително да има 3 спални и дворно пространство, тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в района на Колхозен пазар и ВИНС. Няма предпочитание за строителство. Без първи етаж (партер).
Търся за мой клиент УПИ за жилищно строителство, който да се предлага срещу обезщетение. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Търся за мой клиент хотел в гр. Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. По възможност да е на комуникативно място.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който да се предлага след ремонт в добро състояние. Може без мебели. Клиентът ми е инвалид, поради което е необходимо да няма стълби между входа и асансьора ...
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Мой клиент търси едностаен или двустаен апартамент за покупка до 30 000 евро. Предпочита ново строителство, само с акт 16
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен полу-обзаведен апартамент. Разглежда предложения в цяла Варна. Изискване е да бъде тухлено строителство. Без значение обзаведен или не.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в посочените Централни райони, в близост до ВИНС, морската градина. Само ново строителство, може и преди АКТ16.
Клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в гр.Варна, е района на Автогара, Гранд МОЛ Варна, ЛК Тракия. Държи да има асансьор в сградата. Бюджет 60 000 евро.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в центъра на гр. Варна, но разглеждаме и в други райони.
Клиент търси да купи парцел с обезщетение в град Варна. Разглежда в района на Колхозен пазар. Да е в регулация.
Купувам за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Държи да има прилежащ двор към имота. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна, в района на Мол Делта Планет, Варна мол. Предпочита ново строителство, необзаведен, може и на акт 14. Близо до автобусна спирка.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в централната част на града. Жилището може да е за ремонт. Предпочитанията са за етаж - над трети жилищен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна. Предпочита кв. Бриз и околните райони. Бюджетът е до 60000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. С предимство се разглеждат предложения с акт 16.
Ексклузив
Търся за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 140000 евро.