Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, к.к. Чайка
Клиент на агенция Мирела, купува студио или двустаен в района на Манастирски рид. Търси с цел инвестиция и ще живее само през летните месеци.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в района на кв. Възраждане, Трошево и Младост. Ново строитество. Обзаведен апартамент. Бюджет 50 000 евро.
Мой клиент купува къща или парцел в крайградските райони на гр. Варна. Предпочитан район е м-т Планова. Имотът трябва да има целогодишен асфалтов достъп и да е на максимум 700 м от спирка на градски транспорт.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи къща в крайградските зони на гр. Варна. Ще разглеждаме луксозно обзаведени къщи с РЗП не по-малко от 250 кв. м и площ на двора не по-малко от декар. С предимство са къщи ...
Къща, Аспарухово, Виница, ЦЕНА около € 45 000
Търся да купя за мой клиент къща във вилните зони на град Варна. Предпочита къщата да е ново строителство. На разположение съм за въпроси и организиране на огледи.
Клиентът ми търси промишлен парцел с комуникации (ток, вода), близо до морето, в областите Добрич или Варна. До имота да се стига по асфалтов път.
Клиент на Мирела купува къща във вилните зони на град Варна. С предимство гледаме имоти ново строителство (след 2005 г.), без нужда от голям ремонт.
Клиент на агенция Мирела купува двустаен апартамент в района на Евксиноград и кк Св. св. Константин и Елена
Клиент на агенция Мирела търси двустаен апартамент в района на Константин и Елена. Сградата с акт 16, среден етаж. Бюджет 70 000 евро.
Самостоятелна къща в близост до гр. Варна, имота да е с добър достъп и гледка. Къщата да е в завършен вид. Бюджет 120 000 евро.
Клиент на Мирела търси двустаен ваканционен апартамент. Районите са Златни пясъци, Константин и Елена, Траката и Ален Мак. Жилището трябва да е обзаведено и оборудвано. Бюджет 50 000 евро.
Клиент на агенция Мирела, купува малък семеен хотел в курортните комплекси около град Варна. Разглежда предложения с обзавеждане.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на агенция Мирела, купува двустайно необзаведено жилище в района на к.к. Слънчев ден и Манастирски рид.
Клиент на агенция Мирела, купува малка едноетажна къща в близост до автобусна спирка. Предпочитани райони Траката, Виница, Манастирски рид.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в района на К.к. Константин и Елена. Жилището да е на среден етаж в сграда с акт 16. Бюджет 60 000 евро.
Клиент на агенция Мирела, купува къща в района на град Варна. Разглежда предложения с три или четири спални.
Клиент на Мирела, търси луксозна къща на ул. Сандрово. Къщата да разполага с най - малко три спални, днена. Гледка към море. Бюджет 350 000 - 400 000 евро.
Търся едностаен апартамент в затворен комплекс в района на Бриз, Траката, Св.Св. Константин и Елена, Евксиноград. Държа в комплекса да има басейн. Предпочитам имота да е по БДС - на шпакловка и замазка. ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...