Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, ж.к. Възраждане 3
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в северозападните райони на гр. Варна или къща в същия район.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в нова тухлена сграда, в горепосочения район. За предпочитане е да е на последен етаж и да има балкон.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглежда ново строителство.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Възраждане 1, ж.к. Възраждане 2, ж.к. Възраждане 3, ж.к. Възраждане 4, ж.к. Младост-1, ж.к. Младост-2 и ж.к. Трошево. Разглежда тухлено, панелно ...
Клиент търси къща или вила в град Варна. Разглежда в посочените квартали, с двор, три спални и в близост до удобен градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Варна, без предпочитание за район. Минимум на АКТ14, ново тухлено строителство. Ще купува с помощ от банка.
Мой клиент търси да закупи къща или вила в района на кв. Трошево, тухлено строителство. Може и необзаведена.
Мой клиент търси да закупи къща в гр. Варна. С приоритет е квартал Възраждане. Тухлено строителство.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи многостаен апартамент с паркомясто в жк. Възраждане. Жилището трябва да е обзаведено и оборудвано. Покупка без кредит! Възможност за бърза сделка!
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент къща или вила. По възможност да е обзаведена. Интересува се предимно от ново строителство, но би разгледала и старо в добро състояние.
Купувам тристаен апартамент за клиент на агенцията в град Варна, за предпочитане в района на ж.к. Младост. Имотът да е обзаведен, разглежда главно сгради след 2000-та година. Може и в строеж.
Търся за мой клиент апартамент - двустаен или тристаен. Без предпочитания за район. Бюджетът е 50 000 евро.
Клиент търси да купи къща или вила в град Варна. Разглежда предложения с двор, не по-малък от 300 кв.м. и хубава панорама.
Мой клиент се интересува да закупи двустаен апартамент, ново тухлено строителство в горепосочените райони.
Клиент търси да купи къща в посочените квартали. Задължително да има 3 спални и дворно пространство, тухлено строителство.
Търся за мой клиент хотел в гр. Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. По възможност да е на комуникативно място.
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Мой клиент търси едностаен или двустаен апартамент за покупка до 30 000 евро. Предпочита ново строителство, само с акт 16
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен полу-обзаведен апартамент. Разглежда предложения в цяла Варна. Изискване е да бъде тухлено строителство. Без значение обзаведен или не.