Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, ЖП гара
Мой клиент търси обзаведен, полуобзаведен или необзаведен апартамент около 32 000Е. Районите са Погреби, Младост, Победа, Колхозен пазар. Ако е в строеж се интересува от такива на АКТ15. Да не е партер ...
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Купувам за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Държи да има прилежащ двор към имота. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, без значение обзаведен или не в Централните райони на Варна. Разглежда тухлено строителство и ЕПК.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в района на Център. Разглежда предложения на среден етаж, с различни от северно изложение имоти.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който по възможност да се предлага със съвременно обзавеждане. Приоритетно разглежда оферти в близост до ЖП гара.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Варна, без предпочитание за район. Минимум на АКТ14, ново тухлено строителство. Ще купува с помощ от банка.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в гр. Варна, няма значение в кой квартал. Разглежда предложения за тухлено, панелно и ЕПК строителство.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Търся за мой клиент хотел в гр. Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. По възможност да е на комуникативно място.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в централната част на града. Жилището може да е за ремонт. Предпочитанията са за етаж - над трети жилищен.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент (задължително с 2 спални) във Варна, в сграда ново строителство (след 2010 г.), която вече да е получила АКТ 16. Предпочита широк център. Разглежда както ...
Търси тристаен обзаведен апартамент до 80 000Е, около Факултет по фармация и около Окръжна болница. тухлено строителство, без последен етаж, ако няма асансьор да е до 5ти ет., но е за предпочитане да ...
Мой клиент търси двустаен обзаведен или необзаведен апартамент във Варна, Център-посока Златни пясъци. Без 1ви и последен етаж.
Търся за мой клиент обзаведена къща с поне три спални на комуникативно място с бърз достъп до обществен транспорт.
Мой клиент търси да закупи два едностайни необзаведени апартаменти в гр. Варна или близо до Варна, на около 20км. до 20 000E.
Финансово-инвестиционна компания търси да закупи парцел с цел застрояване на жилищна сграда. Предпочитани райони са Централна зона, Спортна зала, Идеален център, Чаталджа, Цветен квартал и кв. Левски. ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в централната част на града. Няма предпочитания за етаж. Може да няма асансьор ако е на по-горен етаж. Предпочита необзаведен, но не е проблем и да е обзаведен.