Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, кв. Траката
Ексклузив
Търся за мой клиент къща ново строителство, която по възможност да е обзаведена или да е необзаведена след ремонт. Разполага с лични средства.
Нова
Клиентът търси къща за живеене до 330000 евро в крайградските курортни райони. Предпочита да е обзаведена и за целогодишно живеене.
Нова
Купувам за мой клиент къща в посочените райони с хубава морска гледка, с добре поддържано дворно място и достъп от асфалтов път.
Мой клиент търси да купи парцел или къща, подходяща за реставриране, в град Варна. Разглежда в посочените квартали.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи КЪЩА в североизточните райони на града. Предпочита района да е тих и спокоен , строителството да е ниско- етажно, добрия достъп е предимство.
Мои клиенти търсят да закупят къща извън града. Искат строителството на имота да е ново, да имат дворно пространство и достъпът да е от асфалтов път.
Купувам за мой клиент тристаен обзаведен апартамент в района на кв. Бриз и кв. Траката, с възможност за закупуване на паркомясто.
Търся за свои клиенти парцели за строителство. Разглеждаме всички варианти за обезщетение или покупка. За предпочитане са централни райони, кв. Бриз и други.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи самостоятелна къща с две или повече спални, в крайградските райони на гр. Варна. Предпочитанията са за обзаведен имота, със самостоятелен двор.
Търся за мой клиент къща в района на кв. Траката и к.к. Слънчев ден, чийто парцел да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Клиент на Мирела търси да закупи двустаен апартамент в североизточните райони на гр. Варна. С предимство се гледат оферти в близост до плажната ивица.
Търся за мой клиент къща с добре поддържан равен двор и лице на асфалтов път, която са разполага със собствен гараж за две коли.
Мой клиент търси да закупи парцел в кв. Траката. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Клиент на Мирела търси къща в кв.Траката,. която по възможност да е обзаведена и да се предлага след ремонт. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов ...
Клиент на агенция Мирела търси да закупи двустаен апартамент в местностите Траката, Евксиноград, Свети Никола. Основно значение има добрия достъп и качеството на сградата.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент в град Варна- Траката, Левски, Бриз и Виница. Да не е на партерен етаж. Обзавеждането е без значение стига да е в добро състояние.
Търся за мой клиент обзаведена къща готова за нанасяне, която по възможност да разполага с добре поддържан двор и басейн. Може да е в затворен комплекс.
Търся за свой клиент тристаен апартамент в центъра. С приоритет ще се разглеждат районите на кв.Чайка и кв.Левски.
Мой клиент търси да закупи къща в района на к.к. Св. Св. Константин и Елена, с Акт 16, в близост до плажа, с озеленен и облагороден двор.
Мой клиент търси да купи парцел в град Варна. Разглежда в посочените квартали. За предпочитане е да има морска панорама.