Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, к.к. Св.св. Константин и Елена
Агенция Мирела търси тристаен апартамент в района на к.к. Константин и Елена. Жилището да е необзаведено, на среден етаж в нова сграда. Бюджет 90 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси къща или вила в районите на м-ст. Ален Мак и Константин и Елена. Да не е за ремонт. Бюджет 100 000 евро.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да закупи луксозен имот - къща или апартамент, в района на Св. св. Константин и Елена. Задължително с морска панорама и близо до плажа, просторен и готов за нанасяне. Бюджет ...
Клиент на агенция Мирела търси да закупи къща или вила по северното черноморие, възможно най-близко до морето. Бюджета с който разполага е около 30 000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на агенция Мирела търси парцел в чертите на гр. Варна. Предпочитани района са Бриз, св. Никола. Площ от 500 до 1000 кв.м. С бюджет 60 000 евро.
Търся двустаен апартамент за мой клиент в к.к. Константин и Елена. Апартаментът да е обзаведен и да е готов за отдаване под наем. Бюджет 60 000 евро.
Агенция Мирела търси за свой клиент едностаен апартамент Св. св.Константин и Елена. Жилището да е в нова сграда без такса поддръжка. Бюджет 35 000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиетн на агенция Мирела търси двустаен апартамент в гр. Варна. Районът не е от голямо значение. Тухлено строителство на среден етаж. Жилището ще се ползва за ваканция през летните месеци. Трябва да е ...
Мирела търси тристаен апартамент в к.к. Константин и Елена. Жилището да е в добро състояние, без нужда от ремонт. Предимство с паркомясто и панорама.
Клиент на Мирела търси да закупи 2- стаен апартамент в покрайнините на града и курортните комплекси за инвестиция. Бюджет 55 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси двустаен апартамент в района на Св. Св. Константин и Елена. Ново строителство по БДС /шпакловка и замазка/. Бюджет 60 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси парцел за строителство на къща. Имотът да е с добър достъп и морска панорама. С предимство се разглеждат предложения асфалтов път. Бюджет 50 000 евро.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент до 50000евро в крайни квартали, по възможност курортни комплекси и задължително в близост до спирки на градския транспорт.
Агенция Мирела търси за свой клиент двустаен апартамент в к.к Св. св. Константин и Елена. Апартамента да е обзаведен и с правилни форми. Може да е в затворен комплекс със такса поддръжка.
Търся двустаен апартамент в района на к.к. Константин и Елена. Може да е в строеж или завършен. Бюджет 60 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси тристаен апартамент в района на Св. св. Константин и Елена. Може по БДС и последен етаж. Бюджет 100 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси панорамен парцел с правилна форма може да е с известна денивелация. Предимства: комуникации в парцела, асфалтов достъп. Бюджет 50 000 евро.
Търся да закупя за свой клиент парцел с постройка в град Варна. На разположение съм за въпроси и бързо организиране на огледи.