Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, к.к. Слънчев ден
Нова
Клиент на МИРЕЛА иска да купи къща в град Варна. За предпочитане да е обзаведена и с поне четири спални.
Клиент на МИРЕЛА търси за обезщетение или да закупи парцел за строителство на жилищен комплекс. Предпочита да е на главен асфалтиран път.
Търся да закупя за мой клиент два апартамента. 2-СТАЕН апартамент в североизточните райони на гр. Варна. Жилището да е в комплекс с контролиран достъп с басейн и поддръжка на общите части. Бюджета е ...
Нова
Търся да закупя за клиент на МИРЕЛА 2-СТАЕН обзаведен апартамент в централните райони на гр. Варна. Приемливи са и предложения за покупка на къща в североизточните райони на града. Важна е локацията ...
Нова
Търся да закупя за мой клиент къща в гр. Варна в м-ст Манастирски рид. С добра комуникативна локация. Имота да разполага с голям и хубав двор.
Търся за мой клиент къща в гр. Варна. Предпочита к.к. Слънчев ден и м-ст Манастирски Рид. С предимство ще разгледаме оферти за къщи с ново строителство, съвременен ремонт и модерно обзавеждане.
Търся за мой клиент къща, която да не е за ремонт и да се намира в близост до Варна. За предпочитане да е с обзавеждане.
Купувам къща, етаж от къща или апартамент в района на местностите Евксиноград и Траката. Задължително условие е да има морска панорама и лесен достъп.
Търся да закупя за свой клиент къща, подходяща за хотел или хоспис. На разположение съм за въпроси и организиране на огледи.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристайно жилище в крайградските райони на град Варна. Може да е в комплекс с контролиран достъп. Бюджета е до 90 000 евро.
Търся за свой доверен клиент студио до 30000 евро или двустаен апартамент до 45000-50000 евро в посочените райони. Изискване за добър и лесен достъп. Ще се ползва като ваканционен имот. Възможността за ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в районите на в.з. Ален Мак, к.к. Св.Св. Константин и Елена, кв.Траката и Евксиноград, с. ...
Руски клиент купува къща в близост до морето. Къщата трябва да отговаря на следните условия - перфектен достъп, морска панорама, ново строителство, мин. три спални, мин. два сан възела, голям двор, мин ...
Клиент на Мирела купува апартамент с две спални в Североизточните райони на град Варна. По възможност апартаментът да бъде напълно завършен. Предпочитани са имоти в комплекс с контролиран достъп.
Търся за мой клиент къща в близост до Варна, която да е обзаведена. Задължително изискване е в близост до къщата да има спирка на автобус.
Мой клиент търси двустаен апартамент. Предпочита последен етаж. Задължително е да има морска панорама.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да купи апартамент с цел инвестиция в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Клиент на Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище в крайградската част. Квартал Виница е предпочитан.
Клиент на агенция МИРЕЛА, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. Предпочита ново тухлено строителство. Бюджет около 70 000 евро.
Клиент на Мирела купува къща с най-малко 2 спални в гр. Варна. Предпочита к.к. Слънчев ден. Бюджетът е до 150000 евро.